Friday, 30 November 2012

Pusheen the Cat~

Assalamualaikum.....


Korang suka pusheen the cat x? kalau suka samela kite...hehehe. pusheen the cat tu comel la.saya suka, saya suka(tiru ayat Mei Mei dalam cerita upin ipin)hahaha..... tapi hari ni saya just nak bubuh gambar si pusheen yg comel & buncit tu...
comelnya..... ^_^

       
comel x?

die ni ada ibu rupanya...

Thursday, 29 November 2012

My Friends....

Assalamualaikum.....
 
korang apa khabar? sehat? ok,berbalik kpd tajuk entry,My friends.korang semua ada kwn x? mestila ada, x kan x dak kot.kalau korang ada saye pon ada. nama kwn saya nadia erisya,farisha izza,fazlin and ramai lagi la. malas nak tulis banyak2. depa semua ni satu kelas ngan saya,5 cengal tahun depan naik darjah 6.nadia erisya ngan farisha izza ada blog. fazlin x dak kot.apa lagi hah nak tulis? taon ni sekolah saya yg dapat 5A UPSR 19 org. Fuhh! meningkat banyak jugak la. taon lepas 12 org.saya harap saya boleh dapat 5A UPSR taon depan.Amin...


Okey,bye!


Wednesday, 28 November 2012

Hello! ^_^

Assalamualaikum. Hello! Selamat berkenalan. Saya baru first time buat blog. Nama  saya Nur Fatanah Mohamed Khirizan. Panggil je Fatanah. Umur 12 tahun. Ramai kawan saya dah buat blog. Nadia, Farisha,Athirah,Farhana & ramai lagi lah.Jadi,saya pon try la buat blog. 

Okey, bye!