Wednesday, 7 August 2013

To Farhana! ^^

Assalamualaikum...

Tadi saya pegi blog Farhana, saya baca entry terbaru dia.... dia buatkan saya dengan beberapa orang blogger nama kami sendiri....saya punya tu warna biru...hehe.... macam tau2 je saya suka warna biru... Terima kasih  Farhana ! dia ada tulis kat chatox saya....tengok ni :

yang ni la yang dia bagi :

cantik kan? saya rasa dia guna paint,bukan senang tau nak bagi jadi macam ni,hehe...


Saya hargai sangat2 yang Farhana bagi ni.... :) jadi,sebagai balasan....saya nak bagi kat Farhana jugak la,hehe... tak la cantik sangat....sorry ye,Farhana.... saya buat dua....satu guna photoscape,satu lagi guna paint... :D yang guna photoscape tu saya buat warna-warni background dia sebab blog Farhana kan berwarna-warni,hehe... satu lagi tu pulak saya buat warna pink dengan purple...hehe :) okey ke tak? tengok bawah ni....


yang ni yang guna phtoscape tu.... doodle credit: http://sayurlemak.blogspot.com/2012/06/definasi-tudung-bawalku-freebies-doodle.html :D font kat gambar ni semua saya download dari http://www.dafont.com/, font kat situ cantik2 tau....kalau korang nak font yang cantik dan comel,pegi la laman web kat atas ni...confirm rambang mata tengok font2 tu,hehe... tak tau nak yang mana satu,last2 download semua,hehe 
yang ni pulak guna paint... haa,macam mana? okey tak? saya tau yang ni buruk sikit,hehe.... :)

Korang rasa mana lagi elok...hehe :) komen ye! :D

Sekian,wassalam... :)






8 comments :

  1. dua2 comel!! ahaha.. suke tgok 2 org sahabat neh

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul ke? hehe,terima kasih kak iqa! :D

      Delete
  2. Akak pon dapat jugak . Terharu sangat ade orang buatkan kat akak :') !!

    #cantik kan farhana buat ? Kalau akak buat , tak rupa ape dah .... o.O

    ReplyDelete
  3. tu la kan? dah la susah nak buat.... :D

    # cantikkk..... saya pon sama lah,hehe... :) yang saya buat kat atas tu pon tak cantik,heee :D

    ReplyDelete
  4. @cik yaya hahaha,terima kasih! bukan buruk ke? hehe :)

    ReplyDelete
  5. FATANAH~!!! Terima kasih~! Fana letak kat tepi post taww~!

    ReplyDelete
  6. sama-sama! yang farhana buat tu lagi cantik...terima kasih! hehe,letak la... :)

    ReplyDelete

Leave your comment here :)
No harsh/bad words ;)