Wednesday, 9 October 2013

Dapat Lagi!

Assalamualaikum

Semalam balik2 sekolah je saya tengok dalam peti surat ada satu surat yang agak besar....hehe,warna pun terang,takkan tak nampak.. hehe :) saya tengok surat tu,rupa-rupanya hadiah top komentator kat blog sis +Kathy Rbain bawak masuk rumah... pastu saya bukak ada sijil dan bookmark... bookmark tu comel! sijil tu pulak sempena saya jadi top 1 komen di blog Diari Resipi... first time dapat sijil ni,hehe... siap ada tandatangan sis +Kathy Rbain lagi,hihi excited! haha :)



yang ni bookmark first time dapat,hehe..

ni la sijilnya,hehe..cuma dia berkedut sikit...terkepak 


cantiklah,pandai sis buat :)


Salam Aidiladha juga sis +Kathy Rbain  Terima kasih! 
Sekian,wassalam



26 comments :

  1. tahniah fatanah, semoga terus gigih jadi pengomen tegar ya ;)

    ReplyDelete
  2. Tq ye syg...sampai juga ke penang...:)

    ReplyDelete
  3. alahai comelnye sijil ni.. hihi.. congrats dear :)

    ReplyDelete
  4. amboii,, sukanya dia.. hihi, mama pun dapat, tapi dah kena ambil dengan papa dan kakak ain... nak buat tanda buku kata mereka.. hihi

    ReplyDelete
  5. Seronoknya ada sijil camtu kan?? Leh masuk frame buat kenangan

    ReplyDelete
  6. Tahniahh :) Akak tak pernah lg terima token, jd top commentator pun jarang dh skrg T_T

    ReplyDelete
  7. wah tahniah dik..alhamdulillah
    rezeki tu
    comel sijil tu

    ReplyDelete
  8. mama : hehe,mestilah suka! :D comel sangat,tu diorang ambik,hehe :)

    ReplyDelete
  9. MAM : hehe,seronok2... :) betul tu,boleh msukkan frame buat kenangan,hehe :)

    ReplyDelete
  10. kak vee : trimas,akak comel! :D saya pun tak sangka dapat sijil sekali,hehe :)

    ReplyDelete
  11. kak yumida : terima kasih akak! :) hehe,tu la comel kan sijil tu? font dia yang saya suka,hihi :)

    ReplyDelete
  12. Wahhh dia dapat hadiah lagi laaaa.. hehe tahniah ye dik! Siap ade sijil.. Kellassss gituww! :D

    #haaaaa akak kalau nk singgah komen, mesti kat blog fatanah je tau. Kehkehhh....

    ReplyDelete
  13. kak irdina : terima kasih,akak comel! :D hehe,kelass gituw.. :)

    #betul ke?hehe,tq very very much akak! :D saya pun suka komen kat blog comel akak! :)

    ReplyDelete

Leave your comment here :)
No harsh/bad words ;)