Friday, 25 January 2013

Choral Speaking

                                       


Sori la sebab dah lame x buat post. Ok2 start citer, sebenarnya saye nak buat post ni semalam tapi x sempat. Jadi saya ganti la buat hari ni... hehehe.... semalam ade latihan choral speaking kat sekolah. Mule kol     9 pagi dan habisnye kol 11 tengahari. semalam saye pon pegi la sekolah. Tapi yang datang pon 15 orang je. Konduktor pon x datang...hehehe....

Pastu semalam saye dengan ahli CS  yang lain berlatih la... Tapi x berape nak elok sebab konduktor x de. tapi okey la jugak walaupon konduktor x datang.(eh tadi kate x berape nak elok sekarang ni kata okey pulak...)ah,lantakla.... hahaha... semalam teacher ade ubahsuai dan tambah sikit teks CS tu.... pastu hari ni kan ade latihan, pastu orang yang x datang semalam tu x tau la ape yang kene ubahsuai ape yang kene tambah.... tu la sape suroh x datang latihan... hehe
Choral speaking.... ^^
Antara  yang masuk CS tu ialah saye(mestila masuk kalau x, x buat la cite pasal CS ni ^^) Nadia,Fazlin,Auni,Anati,Syafiqah Nadiah dan ramai lagi la.Athirah x masuk CS, die masuk bahasa bermadah.... hehehe....

Teacher kata hari Isnin minggu depan ade latihan CS lagi.....Yela kan CS tu kan nak lawan bulan Februari.... jadi kene la banyak buat latihan... nasib baik teks CS tu same je macam tahon lepas... cume teacher ubah sikit2 je.... x kan nak buat same macam tahon lepas. x syok aaa..... okey tu jelah citer saye untuk hari ni... Insyaallah Isnin minggu depan saye datang latihan CS....
gambar ni x de kaitan langsung ye.... XD saje je letak ..hehe...
    Okey, see you in the next post.... babai!!!! =) berhati hati di jalan raye.... x de kaitan langsung =P 
sekian,wassalam........ ^^

                                   bye bye Orkut scraps Good Bye scraps and graphics bye bye scrapbook animations and orkut codes

Friday, 11 January 2013

Tahniah!

Assalamualaikum...

Sorry sebab dah lama saya x post. x de idea. Okey,okey saya start cerita. Saya Nur Fatanah binti Mohamed Khirizan ingin mengucapkan tahniah kepada kawan saya, Athirah kerana telah mempunyai 100 followers!(Tudia aih ayat dia!) Tahniah,tahniah!Nak tengok blog dia? Tekan link kat bawah ni....
                                                http://mystorytimez.blogspot.com/ 
Okeylah,dah x tau nak tulis ape dah ni. Babai. See you in the next post! ^^
Sekian,wassalam....