Tuesday, 26 February 2013

We heart it Photos ^^

          
Hai!!!blogger-emoticon.blogspot.com Sehat Hari ni saye nak letak gambar je... Semue ni saye ambik daripada Weheartit. Gambar kat situ semuenye cantik-cantik kan Okaylah,mari kita tengok..... emoticon55
Tumblr_m0u8xdglro1r055l3o1_500_large
macam harimau je.... hehe :D
C33e311717c0b0e6465b5d9819c7d15f_large
Weit....
225338_488952157834402_260047442_n_large
Have the best day ever! 
Tumblr_mitwfaqwip1r6vmigo1_500_large
Never look back.....

6564_308343005955472_96053272_n_large
Pilih la yea..... ^_^
Tumblr_mitzwzw5gd1s6j7uyo1_500_large
Cantik la rambut die.... huhu
Img_7048_large
Tingginye....
Tumblr_mis8tx62ne1r8rt3po1_400_large
Kalau x bole jadi normal,nak jadi apa?
Okay,tu je la untuk hari ni.... Jumpa lagi di entry akan datang Babai..... 
Sekian,wassalam....

Friday, 8 February 2013

Followers ke-100!

         
Hai!Kali ni saye nak post pasal followers blog saya yang ke-100....alhamdulillah,terime kasih ye sebab follow blog saya....kalau x silap saye die tulis name kat chatbox tu Halimah....kejap nak tengok....haa,betol la die tulis kat name chatbox tu Halimah....tapi saye rase die lebih tua daripada saye....hehe
100 followers........
Singgah la blog die eh.....followers kat blog die dah 2000 lebih.... ramainye....ni link blog die:
Okey,tu je lah.....Bye!!!!!!!!!!!!!
Sekian,wassalam....

Merentas Desa

   

Hello Ape khabar Sehat Hari ni saye nak cite pasal merentas desa....yang ni yang betol2,sape menang dapat hadiah....yang semalam tu cume raptai je....tadi rase takot la jugak....sebab yang hari ni betol2 bukan cobaan,ini betol2....hehehe
                                                   
Sebelum lari tu kene dudok dulu kat tapak perhimpunan sebab darjah 6 last sekali....penat jugak la tunggu....tapi x la sampai berjanggut....hehe akhirnye sudah tibe masenye untuk darjah 6 pulak menunjukkan kehebatan berlari....ceh! lepas tu bersedia kat garisan permulaan ,pastu bile semue dah ready baru la start lari.....

Pastu saye pon lari la....awan nano nano,awan nano nano.....hehe kejap lari,kejap jalan,kejap lari,kejap jalan....tapi!!!!!!!! walaupon saye macam tu,jangan pandang saye sebelah mate sebab korang bukannye bute lagi kan(just kidding) 
                                                      
Yang merentas desa tu nombor 1-20....tapi yang dapat pingat tu nombor 1-15 je.... saye dapat nombor 12......nombor 1 syafiqah nadiah....die tu memang daripade darjah 5 lagi die dapat nombor 1 berturut2....memang die lari laju,saye x boleh nak potong die.....

Tapi alhamdulillah.....dapat la jugak walaupon nombor belas2.....lepas tu ade penyampaian hadiah(pingat) kepade pemenang2 yang menang(name pon pemenang mesti la menang kan?)hehe....pastu berkumpul kat dewan terbuka balik dan masok kelas.....tapi x belajar la....rehat2 dalam kelas kejap....pastu balik....
Thank you.............^^
Okey,the end thank you for reading  this entry..... bye!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sekian,wassalam.....

Thursday, 7 February 2013

Latihan Merentas Desa

     
Hai kali ni saye nak cerite pasal latihan merentas desa.... pagi tadi kat sekolah saye ade latihan merentas desa....tapi nasib baik latihan je...esok(Jumaat)baru la yang betol2.... tadi cikgu cakap hari ni cume nak bagi murid2 tau je jalan merentas desa tu... pastu cikgu cakap x payah lari,jalan & lari sikit2 je sebab yang ni bukan betol2 pon... tapi saye lari jugak hehe

Saye lari dengan nadia,mase mule2 tu farisha potong saye ngan nadia.... pastu mase nak patah balik pegi sekolah tu saye pulak potong die... die x lari mase tu sebab die sakit pinggang kot....pastu die rase macam nak muntah pulak.... mase tu saye dah potong die dah... lepas tu saye pusing la belakang... tengok farisha & nadia tengah jalan same2... pastu saye pon jalan je la tunggu diorang.... saye x lari sebab ni kan latihan je....
hehe pastu nadia lari  sebab die(nadia) cakap farisha suroh die lari dulu... pastu saye & nadia pon lari same2 farisha ade kat belakang lagi(die sakit pinggang lagi kot)

                                          
pastu saye dengan nadia lari sampai masok kawasan sekolah... tapi x dapat nombor la,esok baru dapat... pastu saye dengan nadia pegi terus dewan terbuka....kat sane dah ade darjah 6 yang lain....saye dengan nadia rasenye dapat nombor 10 atau 11(rasenyelah)hehe

Pastu dah lame sikit tu baru la farisha datang.....die pon dudok la dengan kami....pastu kami cakap2 la pasal latihan merentas desa tu tadi....cakap pasal die ni lari laju gile la,die ni bla bla bla la... ah malas la nak tulis pastu kami masok la kelas....pastu dudok dalam kelas kejap,pastu rehat,pastu masok kelas balik belajar bahasa arab(BA)pastu ......................pastu.........................pastu...............(hish banyaknye pastu die)

Okey,rasenye tu je lah untuk hari ni.... Bye............ See you in the next post......
Sekian,wassalam....

Tuesday, 5 February 2013

Dulu dan Sekarang

   
 ape khabar?sehat? okey,hari ni saye nak cite pasal dulu dan sekarang... ape maksudnye? cer teke2 sebenarnye saye nak cite pasal time saye start buat blog ni la.... hehe
Saje letak....^^
Dulu2 sebenarnye saye x suke pon pasal blog2 ni.... saye selalu tengok kakak saye edit blog lah,buat post lah & macam2 lagi la....dulu rase macam susah je nak buat blog ni nak bagi jadi cantik lah nak bagi jadi comel bagai....

Tapi tu cerite dulu cewahhh ayat die!!! sekarang ni kejap2 bukak blog kejap2 bukak blog....hehe lagi pon dah ramai kawan saye yang buat blog ni..jadi saye rase macam teringin nak buat blog la pulak....hehe
Ni pon saje je letak... hehe
Mase mule2 buat blog tu rase dah syok sangat2 rase x sabar2 nak tengok hasilnye...hehehe tapi takot la jugak...x tau la sebab ape.... mase tu followers saye baru 3 orang je...ye la kan baru buat blog...x kan la bile buat blog terus2 followers dah ramai....lagipon saye ni bukannye feymes sangat pon...hehe

Tapi alhamdulillah la sekarang ni followers saye dah agak ramai... 97 orang...hehe terime kasih ye sebab sudi follow blog saye ni....hehe harap2 lepas ni followers saye akan bertambah jadi 100 orang...lagi 3 orang je...hehe saye nak ucap terime kasih sekali lagi eh sebab sudi follow blog ni 
haa,bace ucapan yang kat atas tu ye.....hehe
     
Okey sekarang ni saye nak bagi list blog pulak....tekan je link tu nanti kuar la blog yang saye listkan kat bawah ni :

kakak saye : http://desparky.blogspot.com

athirah rohaidi : http://mystorytimez.blogspot.com

farisha : http://cikpishastories.blogspot.com

nadia : http://adminisluckyly.blogspot.com

dah tengok blog yang saye listkan kat atas tu...haha okey tu je untuk hari ni baiiiiiiiiiii!
Sekian,wassalam...^^