Wednesday, 17 April 2013

Thanks Kak Mun! :D

     
Hai dah lame saye x entry kan hurm.... blog ni pon dah bersawang...x larat la nak bersihkan.... hehe labah2 banyak sangat... ape yang saye merapu ni? hadoi......okey2, saye start cerita... bukan cerita pon sebenarnye... hihi 

Saye nak ucapkan terima kasih dekat kak mun sebab die buatkan header untuk saye  dua pulak tu.... hehe saye suke header yang die buat tu.... maklumlah, saye ni kan x reti buat header transparent... huhu x pe, nanti saye akan try buat header sendiri....  

Blog kak mun ni cantikkkkk dan kemas.... saye suke tengok blog die....  entry die pon best.... die buat blog skin.. blog skin die semue cantik- cantik... jelesnye dengan kak mun.... hehe header blog die pon cantik....  dannnnn, die tersangatlah peramahhhh dan baik.... 

Ni la header yang die buat tu :-

  Ni satu, kat bawah ni ade lagi satu.... 

             

Ni pulak header kak mun :-
Cantikkan? saye suke header ni... hehe

Okey, tu je la untuk entry ni... thanks kak mun for the header....  I really like it....  link blog die macam yang dekat header tu ; munsterh.blogspot.com  singgah la blog die okeyh.... hihi
Sekian, wassalam...