Friday, 7 March 2014

Doodle!

Assalamualaikum...

Macam yg saya tulis di entry INI, saya nak buat entry pasal doodle tu... ni lah entrynya,hehee... nak tengok komen korang pasal doodle yang saya buat ni... saya buat sendiri,guna paint... semuanya ada 11... semua doodle ni sama je cuma warna berbeza...

 aqua_zpsd1991dc0.png (1024×737)
http://i1351.photobucket.com/albums/p791/fatanahkhirizan/aqua_zpsd1991dc0.png

blue_zps4571a4af.png (1024×737)

http://i1351.photobucket.com/albums/p791/fatanahkhirizan/blue_zps4571a4af.png

orange_zps2fdf254d.png (1024×737)

http://i1351.photobucket.com/albums/p791/fatanahkhirizan/orange_zps2fdf254d.png

brown_zps01803b1f.png (1024×737)

http://i1351.photobucket.com/albums/p791/fatanahkhirizan/brown_zps01803b1f.png

grey_zpsb4d3a8a1.png (1024×737)

http://i1351.photobucket.com/albums/p791/fatanahkhirizan/grey_zpsb4d3a8a1.png

green_zpsa014dd8b.png (1024×737)

http://i1351.photobucket.com/albums/p791/fatanahkhirizan/green_zpsa014dd8b.png

pink_zpsd3c12ecd.png (1024×737)

http://i1351.photobucket.com/albums/p791/fatanahkhirizan/pink_zpsd3c12ecd.png

purple_zpscea8e942.png (1024×737)

http://i1351.photobucket.com/albums/p791/fatanahkhirizan/purple_zpscea8e942.png

pinkorange_zps63c81b6c.png (1024×737)

http://i1351.photobucket.com/albums/p791/fatanahkhirizan/pinkorange_zps63c81b6c.png


http://i1351.photobucket.com/albums/p791/fatanahkhirizan/pinkpurple_zpsf60b3271.png


http://i1351.photobucket.com/albums/p791/fatanahkhirizan/pinkblue_zps1ca00c7f.png

Link dia ada kat bawah doodle tu tau..Sape yang nak ambik mana2 doodle kat atas ni,ambiklah... hehe(macam ada orang nak :p)
Okey,tu je lah kott.. Sekian,assalamualaikum...

Sayonara <3


43 comments :

  1. wahh dah pandai buat doodle. pakai baju kebaya lagi. keep it up! ^^

    ReplyDelete
  2. @munirah rahman biasa2 je kak munirah,hee.. btw,thanks <3

    ReplyDelete
  3. @Mazni Munawar hahaa,entah kenapa tetiba terfikir nak buat doodle pakai baju kebaya... terima kasih!! :DD

    ReplyDelete
  4. Amboii manisnyaa doodle dia, mesti tuan dia pun maniss. XD

    ReplyDelete
  5. @Aisyaaa ahahaa... doodle je yg manis,tuan dia tak manis pun xDD

    ReplyDelete
  6. Comel doodle. Tak nak buat doodle chubby2 ke? mesti lagi comel :3

    ReplyDelete
  7. @Anis Adnan ehehe,thanks :D baru belajar je,doodle chubby2 tak reti buat lagi,hehee... :3

    ReplyDelete
  8. rampinggg nya :) btw, lawa! :) :)

    ReplyDelete
  9. Alahaiii, comelnya! Ihihi! :D Kalau suruh akak, nak start pun tak tahu.

    ReplyDelete
  10. Hye, saya suka baca blog awak, baru-baru ni saya ada buat blog harap awk boleh singgah dan follow blog saya. awksweetgitu.blogspot.com :)

    ReplyDelete
  11. comel!rajinnya mendoodle...

    ReplyDelete
  12. wuu comel la! nak amik colour biru tau >_<

    ReplyDelete
  13. @Niena Reen ehehe,terima kasih! :DD ni pun first time menjadi,hehe...

    ReplyDelete
  14. Banyaknya masa dia. Hahaha. Rajin betul. Tp slim sgt la, cuba kasi gempal sikit. Sbb sy ni tak la slim sgt. Hahaha. Takda kaitan :P Nice try, anyway. Keep it up!! :)

    ReplyDelete
  15. @Vee Tarleah Ricky ahaha.... takde keje nak buat... hehe,nanti tengokla kalau ada masa saya buat doodle chubby2 sikit,hehee :DD thankss! :D

    ReplyDelete
  16. tahniah..nice dear.. keep it up..sentiasa latih buat nanti akan jadi superb.. ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thankyouu :3
      Kan,practice makes perfect! Hehee
      ◑﹏◐

      Delete
  17. Jomlah visit & follow blog saya http://mommysuci.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. OK,nanti saya singgah!
      Tq singgah blog saya!

      Delete
  18. doodle awak comel ! tp kalau smoothkan baju dia, lagi lawa =D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe,trimas! Nanti nak try buat doodle warna smooth pulak la,hihi ^^

      Delete
  19. comel2nyee doodle dia.. hehee.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe,biasa je..
      Terima kasih! (○’ω’○)

      Delete
  20. as salam. kreatifnya..nantti abah boleh tempah doodle ye? ok. abah follows your blog.

    ReplyDelete
  21. Assalammualaikum. Comelnya.. :) Pndai buat ! :)

    ReplyDelete
  22. Assalamualaikum. Comelnya. Boleh x nak request some doodles?

    ReplyDelete
  23. Eeee comel je tau doodle awak ni

    Jom tengok video Blogbuster saya :D
    http://blurrr4evablurr.blogspot.com/2014/12/can-you-see-my-blogbuster-videos.html

    ReplyDelete

Leave your comment here :)
No harsh/bad words ;)