Sunday, 7 December 2014

Tingkatan 2

Assalamualaikum


Pejam celik pejam celik dah nak habis tahun 2014 kan... rasa macam sekejap ja,hehe... tahun depan saya tingkatan 2... dan alhamdulillah,result PAT tahun ni memuaskan bagi saya,hahah... 7A1B1C(sekolah saya 9 subjek) nasib baik tak turun kelas :P

Homework macam biasalah,cuti banyak homework pun banyak TToTT buat je lah kan,huu~ Cuti ni masa saya banyak dihabiskan dengan menonton kdramaTT^TT: HSLO,Pinocchio dll. Homework tak tau lah bila nak siap,hmm... nasib baik dah mula buat sikit2,hehe...

Sekarang ni saya tak selalu sangat bukak blog... Blogwalking dan komen2 entry pun tak selalu, huhu... terima kasih kepada sapa yang singgah blog ni dan tinggalkan jejak dekat chatbox,hehe :D InshaAllah saya akan singgah blog anda,tinggalkan link blog sekali,hehe... Btw,nanti kalau rajin saya nak buat entry pasal kawan2 saya kat sekolah menengah ni ;D ;D ;D

Thanks for reading!
Sayonara~
Assalamualaikum.

18 comments :

  1. Wah banyaknya A. akak ni tak pernah dapat banyak A sedih betui hahaha

    ReplyDelete
  2. Wah, pandai la tu! Hehe, rindu dengan fatanah. Cepat2 lah cerita pasal sekolah menengah ya fatanah. Akak nak tahu! Hehe.. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank you! :3 tu lah,lama tak singgah blog akak... mesti semakin cantik kan? :D tengoklah kalau rajin saya cerita,hehe...

      Delete
  3. okay la tu...next year cuba lebih baik lagi...insyaAllah ye :)

    ReplyDelete
  4. Assalammualaikum. Okey sngtlh tu ! Thniah tau :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikumussalam... terima kasih! ∩﹏∩

      Delete
  5. good luck :) belajar elok2 ya..

    ReplyDelete
  6. akak mmg dah tahu fatanah mmg superberb pandai..hahaha.. gila la 7A,kita dlu tak pernah dapat lebih 4A, T__T dlu tak kisah,lepas masuk form4 baru serius..keep calm n result kekalkan gempak ya..! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha,baru form 1... Takut jugak tahun depan,mesti makin susah... Btw,thanks thanks thanks tau,hihi <3 :D

      Delete
  7. good luck untuk tahun depan, form 2. belajar rajin2 utk pt3 tau.. ^^ tahniah untuk result PAT ^^

    ReplyDelete
  8. Lama sis tak singgah belog kathy TT..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu lah,huhu... cari link blog sis yg baru,nasib baik jumpa..

      Delete
  9. alhamdulillah.. kekalkan pencapaian okay... semoga lebih sukses yer (:

    ReplyDelete

Leave your comment here :)
No harsh/bad words ;)