Friday, 12 September 2014

Holiday and Homework

Assalamualaikum..

Untitled

Seperti yang anda ketahui,esok bermulalah cuti sampai ahad minggu depan! hehe... bagi yang bekerja tu, bekerjalah dengan bersungguh-sungguh yaa xD kalau sebut cuti je,mesti semua rasa tak sabar dan excited nak cuti kan? yaa,sepatutnya begitu.. tapi,kalau yang masih sekolah lagi macam saya ni... kerja sekolah mesti banyakkk kan? huhu.. setiap subjek ada homework.. saya teramatlah pasti bahawa semua pelajar dibekalkan dengan kerja sekolah yang sangat banyak terutamanya waktu cuti macam ni.. cuti lagi panjang,kerja sekolah pun lagi banyak.. saya harap saya dapat siapkan semua homework tu secepat mungkin,nanti boleh relaxx~ tapi,bergantung kepada kerajinan jugak.. hehee... okay,bye! :)

                                                        Sayonara! Have a nice holiday! ;D


                                                     p/s: kenapa ayat aku 'baku' sangat?? :P 

Tuesday, 2 September 2014

Kekok!



Assalamualaikum...


Rasa kekok gila nak menaip sekarang... huhu... lamanya tak update blog,hmm...hari ni tetiba rasa nak mengupdate... hari ni rajin sikit ;) tak tau la kalau esok masih rajin...  nak mengedit blog pun dah lupa macam mana,nasib baik ada banyak tutorial... nanti kalau saya rajin nak edit sikit blog ni,bagi jadi lebih simple,hihii... :D ok,tak tau nak tulis apa...bye!

Sayonara! :3

p/s: saya tau takde orang yang baca entry ni,hahaa :p ok,bye!