Monday, 8 December 2014

Segmen Teka Teki by Zafirah & Pika

Assalamualaikum


Soalan

1) Bilakah hari jadi Pika?
= 3 November(A)

2) Bilakah hari jadi Zafirah?
= 1 November(B)

Done =) btw zafirah,umur kita sama! haha... nice to meet you! ^^
Jom join segmen ni! :3

[Giveaway] Hello from Canada

Assalamualaikum

Hello from Canada

 Apakah URL blog Doodles of Life?

Saya join! :D Syarat2 pun dah buat,hee~

Sunday, 7 December 2014

Tingkatan 2

Assalamualaikum


Pejam celik pejam celik dah nak habis tahun 2014 kan... rasa macam sekejap ja,hehe... tahun depan saya tingkatan 2... dan alhamdulillah,result PAT tahun ni memuaskan bagi saya,hahah... 7A1B1C(sekolah saya 9 subjek) nasib baik tak turun kelas :P

Homework macam biasalah,cuti banyak homework pun banyak TToTT buat je lah kan,huu~ Cuti ni masa saya banyak dihabiskan dengan menonton kdramaTT^TT: HSLO,Pinocchio dll. Homework tak tau lah bila nak siap,hmm... nasib baik dah mula buat sikit2,hehe...

Sekarang ni saya tak selalu sangat bukak blog... Blogwalking dan komen2 entry pun tak selalu, huhu... terima kasih kepada sapa yang singgah blog ni dan tinggalkan jejak dekat chatbox,hehe :D InshaAllah saya akan singgah blog anda,tinggalkan link blog sekali,hehe... Btw,nanti kalau rajin saya nak buat entry pasal kawan2 saya kat sekolah menengah ni ;D ;D ;D

Thanks for reading!
Sayonara~
Assalamualaikum.