Thursday, 4 June 2015

For the First Time in Forever



Assalamualaikum


hi hello hye hihuhi... sudah lama ku rasa ku tak update entry tsk tsk.. sekarang cuti 2 minggu, pelajar dan homework memang tak boleh dipisahkan T_T nasib dah siap h/w sains huhu.. 10 jun nanti kena pi sekolah pulak,hmm..  dan lepas cuti ni mesti dapat result PPT . . .

saya baru habis tengok death note (tak lah baru sangat)... ketinggalan zaman betul huhu. ada movie/ drama/ anime/ apa2 saja yang best2 tak? hehe. semalam tengok running man ep 249,lawak kkk... tak sabar nak tengok ep 250 pulak :p

ok,entry ni bosan . . . oklah bai assalamualaikum~ sayonara~

p/s : bang bang bang best heheheheheheheheheheh -_-

14 comments :

  1. haha, yoyo . fatanah :) goodluck untuk result ppt you yaa. I pun takut ni. huhuhuk :?

    ReplyDelete
  2. ppt tu ganti pbs ke cemana? 1st time dgr tu hehehe. btw goodluck utk result! :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. ppt tu peperiksaan pertengahan tahun... hehe,memang ada pbs pun :)
      arigatou gozaimasu! :D

      Delete
  3. hai hai fatanah. happy holiday! ina pun baru je update sbb cuti sekolah.. baru ada masa kan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hai hai! lambat betul saya reply huhu...
      hehe,selalunya macam tu la... cuti panjang baru ada masa kan hihi :)

      Delete
  4. For the first time apa tuuu? Haha selamat buat kerja sekolah ye! :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. for the first time in forever hahaha... thank youu tapi saya dah siap dah semua homework tu hehehe.... lambat reply huhuhu

      Delete
  5. dalame tak tengok running man. banyak eps dah terlepas tskk

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe... saya selalu tengok online... ep lama banyak yg tak tengok lagi huuu..

      Delete
  6. selamat buat homework.. ehehehe

    ReplyDelete

Leave your comment here :)
No harsh/bad words ;)