Thursday, 4 June 2015

For the First Time in Forever



Assalamualaikum


hi hello hye hihuhi... sudah lama ku rasa ku tak update entry tsk tsk.. sekarang cuti 2 minggu, pelajar dan homework memang tak boleh dipisahkan T_T nasib dah siap h/w sains huhu.. 10 jun nanti kena pi sekolah pulak,hmm..  dan lepas cuti ni mesti dapat result PPT . . .

saya baru habis tengok death note (tak lah baru sangat)... ketinggalan zaman betul huhu. ada movie/ drama/ anime/ apa2 saja yang best2 tak? hehe. semalam tengok running man ep 249,lawak kkk... tak sabar nak tengok ep 250 pulak :p

ok,entry ni bosan . . . oklah bai assalamualaikum~ sayonara~

p/s : bang bang bang best heheheheheheheheheheh -_-