Thursday, 4 June 2015

For the First Time in Forever



Assalamualaikum


hi hello hye hihuhi... sudah lama ku rasa ku tak update entry tsk tsk.. sekarang cuti 2 minggu, pelajar dan homework memang tak boleh dipisahkan T_T nasib dah siap h/w sains huhu.. 10 jun nanti kena pi sekolah pulak,hmm..  dan lepas cuti ni mesti dapat result PPT . . .

saya baru habis tengok death note (tak lah baru sangat)... ketinggalan zaman betul huhu. ada movie/ drama/ anime/ apa2 saja yang best2 tak? hehe. semalam tengok running man ep 249,lawak kkk... tak sabar nak tengok ep 250 pulak :p

ok,entry ni bosan . . . oklah bai assalamualaikum~ sayonara~

p/s : bang bang bang best heheheheheheheheheheh -_-

Monday, 8 December 2014

Segmen Teka Teki by Zafirah & Pika

Assalamualaikum


Soalan

1) Bilakah hari jadi Pika?
= 3 November(A)

2) Bilakah hari jadi Zafirah?
= 1 November(B)

Done =) btw zafirah,umur kita sama! haha... nice to meet you! ^^
Jom join segmen ni! :3

[Giveaway] Hello from Canada

Assalamualaikum

Hello from Canada

 Apakah URL blog Doodles of Life?

Saya join! :D Syarat2 pun dah buat,hee~