Tuesday, 5 February 2013

Dulu dan Sekarang

   
 ape khabar?sehat? okey,hari ni saye nak cite pasal dulu dan sekarang... ape maksudnye? cer teke2 sebenarnye saye nak cite pasal time saye start buat blog ni la.... hehe
Saje letak....^^
Dulu2 sebenarnye saye x suke pon pasal blog2 ni.... saye selalu tengok kakak saye edit blog lah,buat post lah & macam2 lagi la....dulu rase macam susah je nak buat blog ni nak bagi jadi cantik lah nak bagi jadi comel bagai....

Tapi tu cerite dulu cewahhh ayat die!!! sekarang ni kejap2 bukak blog kejap2 bukak blog....hehe lagi pon dah ramai kawan saye yang buat blog ni..jadi saye rase macam teringin nak buat blog la pulak....hehe
Ni pon saje je letak... hehe
Mase mule2 buat blog tu rase dah syok sangat2 rase x sabar2 nak tengok hasilnye...hehehe tapi takot la jugak...x tau la sebab ape.... mase tu followers saye baru 3 orang je...ye la kan baru buat blog...x kan la bile buat blog terus2 followers dah ramai....lagipon saye ni bukannye feymes sangat pon...hehe

Tapi alhamdulillah la sekarang ni followers saye dah agak ramai... 97 orang...hehe terime kasih ye sebab sudi follow blog saye ni....hehe harap2 lepas ni followers saye akan bertambah jadi 100 orang...lagi 3 orang je...hehe saye nak ucap terime kasih sekali lagi eh sebab sudi follow blog ni 
haa,bace ucapan yang kat atas tu ye.....hehe
     
Okey sekarang ni saye nak bagi list blog pulak....tekan je link tu nanti kuar la blog yang saye listkan kat bawah ni :

kakak saye : http://desparky.blogspot.com

athirah rohaidi : http://mystorytimez.blogspot.com

farisha : http://cikpishastories.blogspot.com

nadia : http://adminisluckyly.blogspot.com

dah tengok blog yang saye listkan kat atas tu...haha okey tu je untuk hari ni baiiiiiiiiiii!
Sekian,wassalam...^^

8 comments :

  1. selagi sesuatu perkara yang kita lakukan itu tidak sia2..teruskan.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. haah,betul betul betul ....terima kasih bagi sokongan hehe... :)

      Delete
  2. waa cantik blog nie. teruskan menaip entri yer... visit blog saya balik ye.. http://irdinalikespink.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. assalamualikum..fatanah tolong follow saya pulak...ni link dia http://mydiarywani.blogspot.com/ :)

    semoga followers fatanah terus meningkat...tulis banyak2 tau...

    ReplyDelete
    Replies
    1. dah follow dah... hehe... terima kasih :)

      Delete

Leave your comment here :)
No harsh/bad words ;)