Sunday, 17 March 2013

Karnival TM Bersama Pelanggan

      
Hurm...... Sudah lama rasanya saya x post entry.... jadi hari nie saya nak post pasal 'Karnival TM Bersama Pelanggan' karnival tu start pukul 8 lebih macam tula.... mula2 ada senamrobik.... pastu lepas habis tu kami pegi jalan2....kat kantin ade jual macam2 makanan & minuman... antaranya adalah...... roti john,burger,aiskrim,ice blended dan banyak lagi la..... rase macam nak beli je semue yang ade kat situ... huuuuu....  arnab pon ade kat situ.....arnab2 kat situ semue comel2.... geram tengok diorang.... rase macam nak bawak balik rumah je.... hehe arnab tu sebenarnya untuk dijual.... ade sekor arnab ni bulu tebal gile.... sampai tak nampak mata die... bulu die warna putih....harga die mahal oooo.... RM 100.00 jadi saye cume pegang2 je arnab tu...  
Logo TM.... 


Lepas tu ade ceramah motivasi... penceramahnye ialah Encik Mohamad Solhi bin Mohamad Sharif....
Haa, ni la penceramah tu.....

Seronok la jugak die bagi motivasi....Pasal PERSEPSI... kebanyakannya gambar dengan video je... pastu main game 'Saya Suka'.... sape menang dapat hadiah.. lagi kami tengok video 'The Marshmallow Test'....






Ade taklimat pasal TM Broadband dan Jenayah Kecurian Kabel....  Tadi ade macam2 pertandingan.... pertandingan mewarna, pertandingan sukaneka, pertandingan gubahan & pertandingan bola sepak.... saye masuk sukaneka.... tapi dapat masuk satu je.... acara pancing botol.... yang lain x sempat nak masuk... huhu... sedih2

Tadi kami kena buat persembahan Choral Speaking....  Pastu kami pegi makan kat depan koperasi...saye makan roti jala dengan makaroni... fuhhhh! sedappppp.... pastu balik.....  Okeylah, korang tengok la gambar2 kat bawah ni ye....
Tumblr_mjrsyee9nz1riyuado1_500_large

Accessories-camera-cameras-denise-bentulan-douxie-eiffel-tower-favim.com-62336_large

Rain_by_azrabegzadic-d4cpdt8_large

Tumblr_m0p26yzmro1r4xtpdo1_500_large

Tumblr_ly5yug8m2c1r5dgp2o1_500_large

417639_4779907057730_2017402200_n_large

733898_4815892551539_1434595975_n_large

559829_431406333615816_1790911176_n_large

532322_281044051996850_1402689545_n_large

Okey. tu je la untuk hari ni..... Baiiii!..... ^^
Sekian, wassalam.....


6 comments :

  1. Replies
    1. salam ukhwah =)
      terima kasih sebab follow yea... =D

      Delete
  2. Cantik gambar-gambar tu.

    http://alienfromthepluto.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. oh,thank you! gambar2 dekat weheartit tu memang cantik2... :)

      Delete

Leave your comment here :)
No harsh/bad words ;)