Wednesday, 17 April 2013

Thanks Kak Mun! :D

     
Hai dah lame saye x entry kan hurm.... blog ni pon dah bersawang...x larat la nak bersihkan.... hehe labah2 banyak sangat... ape yang saye merapu ni? hadoi......okey2, saye start cerita... bukan cerita pon sebenarnye... hihi 

Saye nak ucapkan terima kasih dekat kak mun sebab die buatkan header untuk saye  dua pulak tu.... hehe saye suke header yang die buat tu.... maklumlah, saye ni kan x reti buat header transparent... huhu x pe, nanti saye akan try buat header sendiri....  

Blog kak mun ni cantikkkkk dan kemas.... saye suke tengok blog die....  entry die pon best.... die buat blog skin.. blog skin die semue cantik- cantik... jelesnye dengan kak mun.... hehe header blog die pon cantik....  dannnnn, die tersangatlah peramahhhh dan baik.... 

Ni la header yang die buat tu :-

  Ni satu, kat bawah ni ade lagi satu.... 

             

Ni pulak header kak mun :-
Cantikkan? saye suke header ni... hehe

Okey, tu je la untuk entry ni... thanks kak mun for the header....  I really like it....  link blog die macam yang dekat header tu ; munsterh.blogspot.com  singgah la blog die okeyh.... hihi
Sekian, wassalam...

17 comments :

  1. header yang mana satu? hihi... header kak aida pon cantik... :D

    ReplyDelete
  2. bertuah la dik dapat header daripada blogger lain . hihi tahniah :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe... terima kasih kak irdina :D header kak cantik,siap ada doodle buatan sendiri lagi tuh... hehe :D

      Delete
  3. Replies
    1. hehe,terima kasih.. doodle budak perempuan tu comel.. :)

      Delete
  4. salam..jemput join segmen kathy
    http://coretanhatikathy.blogspot.com/2013/04/segmen-kathy-mencari-bloglist-mei-ogos.html

    ReplyDelete
  5. Cantiknya header dia !! :D

    ReplyDelete
  6. Niceeeeeeeeee!

    http://alienfromthepluto.blogspot.com/

    ReplyDelete
  7. Replies
    1. hehe,thanks kak lissa....header kak lissa comel! siap ade doodle buatan sendiri lagi...kagum betul saye,hehe ^^

      Delete
  8. waa bertuah la adik dapat header pemberian orang . Tahniahh eh hehe . Blog kak Mun tu memang giler comellahh . Akak pon suke tengok tauu . Blog adik ni pon comell jugak . :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul3, blog kak mun tu comel kan? hehe thanks kak irdina! blog akak lagi comel,pink+biru,saye suke gabungan 2 warne tu,cantik! hehe :)

      Delete

Leave your comment here :)
No harsh/bad words ;)