Sunday, 19 May 2013

Anime! :D

Assalamualaikum....
Tumblr_mj78jayglu1qinh1vo1_500_large

Korang semua suke anime tak? Saye suke la jugak,tapi x lah sampai fanatik sangat2.... biase2 je....hehehe :) hari ni saye nak share gambar anime kat korang... ade yang ambik daripade encik google dan ade juge yang saye ambik daripade cik wehearit.... hehehe... :) ok,jom tengok....zasss...... :)
yang ni anime tengah main violin :)


yang ni pulak anime tengah main piano,hihihi :D

Large
   due2 ni watak dalam cerite k-on,sorang name die yui, yang sorang lagi tu lupe la pulak name die,hehe XD... due2 comel kan?

yang ni pakai kimono.... ^^
asyik anime perempuan je,anime lelaki la pulak kan? hehe :)

Tumblr_minnjbqgnv1s2fo85o1_500_large
yang ni gerak2 pulak,hehehe :)



Okey,tu je la kot... anime budak-budak saye x sempat nak letak....nantilah yea.... :) 
Sekian,wassalam... ^^

p/s: kan saye ade tulis yang saye masuk choral speaking tu kan,mase pertandingan tu saye ade tangkap gambar...nanti saye post di entry lain ye...hehe,sorry la...choral tu dah lame tapi saye baru nak buat entry...hehe :))


14 comments :

  1. hehe..baru jumpa blog dia..ahaha..kita tak berapa suka anime..tapi pernah la layan..dri china..tak ingat tajuknya apa..vaniilla coklat ke apa entah.

    ReplyDelete
    Replies
    1. saye pon x berapa nak suka sangat dengan anime ni.... tengok gitu-gitu je,hehehe :)

      Delete
  2. suke suke suke... kat blog raydah ade byk gmbr anime cute. sudi la dtg jenguk. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe,insyaallah... saye akan jenguk...hehe :)

      Delete
  3. Replies
    1. hihi, cari je dalam google image,mesti belambak kan? hehe :)

      Delete
  4. cantik la yang pakai kimono tu :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. haah,saye pon suke yang tu jugak...hehehe :)

      Delete
  5. akak suka anime~! tapi x jugak., ada laa sikit2., ehhe >.<
    yang k-on tuu., satu yui-chan satu mio-chan., hee ^^ akak selalu layan K-on .., haha. >.< kalau anime lelaki, akak suka sabab semua hensem2., kikikikiki

    ReplyDelete
    Replies
    1. ramai orang suka tengok k-on kan? hehe... yui comelll! >_< hihihi amboi,anime lelaki suke saje! hehehe ;D

      Delete
  6. Hi! 안녕하세요~~! please do visit our blog! we sell
    purely handmade jewelries~
    쇼핑하시면 더 감사합니다~~^^
    http://fifteenpril.blogspot.com/
    http://twinscraftlife.blogspot.com

    ReplyDelete
  7. Assalamualaikum. Datang nak ajak join GA. Jom lah! Hadiah menarik :D

    1. http://cik-rainbow.blogspot.com/2013/05/kucing-hitam-givaway.html

    2. http://cik-rainbow.blogspot.com/2013/05/giveaway-by-nadnod-azizan.html

    3.http://cik-rainbow.blogspot.com/2013/05/mei-topap-giveaways-by-cik-yaya.html

    4. http://cik-rainbow.blogspot.com/2013/05/segmen-topup-48-jam-by-dedeq-part-1.html

    5.http://cik-rainbow.blogspot.com/2013/05/segmen-top-up-by-siti-aisyah-khalil.html

    ReplyDelete

Leave your comment here :)
No harsh/bad words ;)