Friday, 10 May 2013

UPTP 2

Assalamualaikum,semua!!! Jawab,jangan x jawab...berdosa! hehe
Large
Comellah kek ni! hihi ^^
Ni entry kedua saya selepas entry 'Happy Birthday,Farisha!'.... bosan hari ni,tu yang buat entry lagi nih,hehe...semalam uptp 2 baru je habis... alhamdulillah! lega sesangat.... Matematik dapat tau markah semalam jugak... saye dapat 97%,same macam uptp 1 hari tuh... nasib baik tak menurun... tapi soalan sains kali ni agak mencabar, cikgu2 sains pon cakap macam tuh...die x tanye direct, die suroh kite aplikasi lah ape lah... tu yang susah tu,tapi x pe, lagi susah lagi bagus kan... x de la asyik senang je kan? B. Inggeris pon agak susah jugak la....

Ni markah UPTP 1 saye hari tu :- BM Pemahaman 95%
                                                    BM Penulisan 95%
                                                    BI 90%
                                                    MT 97%
                                                    SN 92%
Large
Yang ni pon comel jugak kan? hehe 
Harap2 la UPTP 2 ni dapat markah okey,insyaallah....  Doakanlah saye yea! hehe,nanti kalau sayedapat semua markah untuk UPTP 2 ni,saye buat entry lagi eh!

Sekian,wassalam...
                                                   

22 comments :

  1. wah tahniah,pandainye fatanah,teruskan usaha!

    ReplyDelete
  2. Tahniah Fatanah! hang mmg pandai! 5A tuh! semua 90 keatas :) TAHNIAH!

    ReplyDelete
    Replies
    1. hang pon sama! hehe,terima kasih farhana! ;)

      Delete
  3. fatanahhhh ! result dh mmg gempak ! haha keep studying yea and get flying colours ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe,terima kasih kak mun! kak mun pon same tau,hehe :):)

      Delete
  4. wahhh.. terer laahh dear.. akak dulu pun markah ciput2 jaa.., ahahahah tahniahh., keep it up. ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. mane ade,biase2 je kak,uptp2 x dapat lagi semue markah... thanks,kak lissa! ^^

      Delete
  5. fatanah please follow my blog http://bigbangku.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha,okey.... saye akan follow! :)

      Delete
  6. wh..pandainya adik..teruskan usaha tu ya.. kekal preastasi.. :)tahniah

    ReplyDelete
  7. adik pandai la ! semua 90 lebihh . akak dulu atas pagar je . maksudnye dapat 80% . teruk kan akak . Teruskan usaha dan mantapkan lagi ye hehe . (ayat akak ni macam pelik je) :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. biase2 je kak,okey la tu drpd dapat B,hehe... btw,thanks yea kak irdina!!! :D :D

      Delete
  8. wah, tingginye markah adik,
    tahniah tau :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. x de la,uptp 2 agak merosot sikit la kak...huhu terima kasih,kak aida! semoga berjaya ye! :D

      Delete
  9. Haha..Fatanah kan slalu dpt nombor 1 dlm klas.Mmgla pandai.. ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. ek eleh,die pon same.... pandai dalam kelas,hehe ^^

      Delete

Leave your comment here :)
No harsh/bad words ;)