Friday, 31 May 2013

Markah UPTP 2



Assalamualaikum
Large
Comel kan panda ni?
seperti yang ditulis di dalam >>>ENTRY INI, saye dah bagitau yang saye nak buat entry pasal markah uptp 2 saye kan saye dah dapat semue markah dah,tapi agak menurun berbanding uptp 1dulu.... uptp 1 dulu saye dapat 90 ke atas,tapi uptp 2 ni satu je yang dapat 90 lebih...

 okey, ni markah uptp 2 saye :- BM(Pemahaman) 85%
                                                BM(Penulisan) 83%
                                                BI 88%
                                                SN 84%
                                                MT 97%

Large
gambar ni agak menakutkan la... 
BM Pemahaman macam yang saye bagitau dulu,soalan die memang agak mencabar la....kelas saye pon berapa orang je yang dapat A. BI pulak paper 1 saye yang menurun,paper 2 meningkat daripada 33/40 jadi 35/40... paper 1 daripada 39/40 jadi 35/40... kalau paper 1 saye tinggi mesti dah boleh dapat 90 lebih dah kan hehe
Large
gerak-gerak!
Math pulak paper 2 die saye dapat 40/40 same macam uptp 1 dulu dan paper1 die pon same jugak,38/40 same macam dulu....tu la markah pon same macam uptp 1... SN pulak memang susah la,teacher saye kata soalan sains sekarang ni die suruh kite aplikasikan lah,ape lah...macam,macam... soalan HOT(high order thinking) soalan die semue aras tinggi-tinggi... 

okeylah,dah tak tau nak tulis ape lagi dah ni....  Sekian,wassalam



8 comments :

  1. okey laa tuu dearr.. usaha lagi~ ^^ chaiyo chaiyoo~! hehe

    ReplyDelete
  2. ui...pandai la adik kathy ni...teruskan berusaha ye?

    ReplyDelete
    Replies
    1. mane ade,biase2 je... btw,thanks! :D

      Delete
  3. ala adik..ni dah kira okay ni..hehe..tapi tak boleh la terus dalam zon selesa..nanti tingkatkan usaha lagi ya..yakin boleh..hehe..~ :)

    btw tahniah tau.. ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu,kak nana... tak boleh terus dalam zon selesa walaupun dapat A.... ape yang akak tulis ni same la macam cikgu saye cakap,hehehe :)

      thanks kak nana! ^^

      Delete
  4. Kire adik ni pandai tau ! Akak ni nak dapat 80 pon jangan harap . Hahaha . B.I tu memang buat akak stress waktu nak ambek UPSR dulu . Paper 1 asyik rendahhhh je .. Pastu campur dengan paper 2 tak dapat A pulak . Aiyoo .

    #Goodluck tauu dan tahniahh :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. alah,saya biase2 je... hahaha,saya pon sama,BI saya takut la,hehehe

      #terima kasih,akak! semoga akak berjaya! :D

      Delete

Leave your comment here :)
No harsh/bad words ;)