Friday, 19 July 2013

Wah! Bestnya!!! ^^

Assalamualaikum.... Apa khabar???

Tadi saya bukak blog, pastu saya tengok la shoutbox... nak tengok pengunjung yang tinggalkan tapak kaki kat blog saya ni... Kak Irdina ialah salah seorang daripadanya,hehehe  nak tengok dia tulis apa?


haa,ni la yang dia tulis... nampak tak? sorry la ye,gambar ni blur sikit.... tengok yang dia tulis kat atas sekali tu.... dia kata nak bagi sesuatu kat saya kan? hehehe.... saya pon tekan la link tu... saya tengok la dekat new tab.... rupa-rupanya dia bagi watermark kat saya... ohhhh! terharunya saya,cantik pulak tu,siap ada nama saya sekali,hehehe  cantik sangat,warna dia pon cantik.... nak tengok???


haa,cantik kan? bestnya!!! terima kasih kak irdina! terima kasih! saya tak tau la nak bagi apa kat kak irdina.... hmm.... saya tak pandai sangat pasal blog2 ni,huhu... takpe nanti saya akan cuba! yess,chaiyok fatanah! hehehe... saya nak try buat header sendiri guna http://pixlr.com/editor/ dan photoscape, saya tak reti guna photoshop,hehehe :)

Sekian,wassalam... ^^

22 comments :

  1. Hehehehe . sama-sama dik ! Akak saje-saje nak buat kat adik . Maaf kalau buruk tau . Tapi akak rase warna watermark tu dah lari daripada warna tema blog ni :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. mana ada buruk,cantiklah!saya suka sangat... takpe,dah lari daripada warna tema blog ni pon takpe,sebab dia cantik... saya nak guna kat mana eh?

      Delete
    2. Adik letak kat gambar yang memang hak milik adik . Jadi kalau ade orang curi pun , orang boleh tau yang tu gambar adik . Hihii :D :D

      Delete
    3. haah,betul jugak tu kan? hehe... macam yang akak buat tu kan? terima kasih.... :D :D

      Delete
    4. Akak buat lagi satu . Ni warna biru pulak ! Hehehehe ..

      http://i.imgur.com/hSO9LLH.png

      #lepas bukak link tu , terus save gambar kat situ je tau . Nanti tak jadi transparent pulak :D :D

      Delete
    5. akak buat lagi satu? menyusahkan akak je,sorry.... warna biru mesti cantik,sebab saya suka warna biru,hohoho :D

      #terima kasih,akak! okey,saya ikut arahan...hehehe :)

      Delete
  2. Cantik nye Fatanah! Hm.. farhana jeles la :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. haah,cantik kan? ala,jangan la jeles.... nanti kalau fatanah dah pandai fatanah buatkan untuk farhana yea! ^^

      Delete
  3. hewhew..comel gilakk.. nak jugakkk

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe,comel kan? saya tak pandai sangat pasal blog ni.... hehehe ^^ baikkan kak irdina tu? ^^

      Delete
  4. cutenya. saya suka saya suka =D

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe,betul tu.... hehehe ^^ saya pon suka jugak,comel kan? ^^

      Delete
  5. cantikla,seronoknya dapat hadiah tu :)

    ReplyDelete

Leave your comment here :)
No harsh/bad words ;)