Saturday, 19 October 2013

Lamanya!!!

Assalamualaikum...

sorry! :(
Hai! Apa khabar? lamanya tak update entry,huhu... entry last pun 10 oktober hari tu,hari ni dah 19 oktober...lebih seminggu saya menghilang,huhu...bukan setakat tak update je,blog pun saya tak bukak...ada hal sikit.. rindunyaaaa! farhana pun tanya kat shoutbox kenapa lama sangat menghilang,huhu... hari ni baru sempat update entry,tu pon kejap je...hmm... mesti pengujung blog ni(walaupun tak ramai,hehe) berkurang,huhu...

Semua blog kat bloglist saya dah post banyak entry baru...sorila,tak sempat nak singgah dan komen... insyaallah nanti lepas semua dah selesai saya singgah dan komen ya(walaupun dah lambat)... tunggu tau,hehe... komen2 di entry sebelum ni pun saya tak reply lagi...banyak dah labah2 yang buat rumah kat blog saya ni... kena bersihkan cepat sawang labah2 ni...nanti makin banyak,tak larat pulak nak bersihkan,hehe...

BW blog pun tak sempat nak buat...sori ya kepada yang tinggalkan jejak di shoutbox saya tu,tak sempat nak singgah balik blog korang...dua hari lepas saya ada bukak blog,tapi sekejap je... sempat singgah beberapa blog je...entry tak update,tak sempat...Okeylah,saya nak tutup entry ni dulu...nanti saya post entry lagi...bai!

Sekian,assalamualaikum 

26 comments :

  1. mesti busy kan? hehe samalah kita. tgh exam T_T

    ReplyDelete
  2. Kira dh post okeylah! :) betul ka nk yang nama tu? nak buatkan :D tema wrna apa/

    ReplyDelete
  3. mazni munawar : busy jugaklah,hehe :) saya dah habis exam dah.. gud luck for exam! :D

    ReplyDelete
  4. farhana : hehe,kejap je... :) nak nak! hehe,tema warna biru dgn pink,macam blog ni,hehe... boleh? :)

    ReplyDelete
  5. ooo busy nak exam erk
    all d bez k

    ReplyDelete
  6. bz btol =) smoga dipermudahkanNya la..

    ReplyDelete
  7. akak pun lama tak singgah sini... sorry dear..

    ReplyDelete
  8. kak yumida : takdelah...bukan exam...ada hal sikit... hehe :)

    ReplyDelete
  9. alolo...kak yaya pun lagi lama tau dear..bru sempat semalam update...

    ReplyDelete
  10. kak yaya : sama la kita.... nanti saya singgah baca entry terbaru akak,hehe :)

    ReplyDelete
  11. akak pun sama juga. rasanya dah lama tak blogwalking nih. musim2 exam rasa malas nak bw pula. hhehe. :)

    ReplyDelete
  12. kak niena : hehe,betul tu...musim2 exam kita rasa malas,hehe tak tau la kenapa

    ReplyDelete
  13. kak sally : ehehe,memang busy bebenor akak :D

    ReplyDelete
  14. kak munirah : betul tu.. ada musim kita free,ada musim kita busy,hehe :D

    ReplyDelete

Leave your comment here :)
No harsh/bad words ;)