Friday, 17 January 2014

Cerita Ceriti Cerutu

Assalamualaikum... Apa khabar?

Cameras love May too | Flickr - Photo Sharing!

Okey,pasal koko... form 1 boleh pilih unit beruniform,kelab & persatuan dan sukan permainan yang kami nak... saya pilih kelab videografi/fotografi,pandu puteri dan bola baling... sebenarnya bukan saya nak pilih bola baling pun tapi disebabkan bola jaring dah penuh ambik jelah bola baling... jadi macam biasa lah kan setiap awal tahun ada mesyuarat agung semua tu... hari rabu lepas mesyuarat agung kelab & persatuan... lagi dua tu ditangguhkan minggu depan...

Untitled

Kelab fotografi tu sikit ja ahli dia.. lelaki 5 orang je... perempuan ramai jugak la... jadi pemilihan jawatankuasa tu pun dijalankan... pengerusi mestilah form 5 kan.... naib pengerusi,setiausaha dan bendahari tu form 4... kami takde naib setiausaha dan naib bendahari... AJK pulak setiap form mesti ada sorang jadi AJK... form 1 saya(huu)... ada la sorang kak form 2 ni dia tanya nama saya apa,saya pelikla kenapa pulak kan... rupa2nya dia cadangkan saya jadi AJK form 1,huu... tapi jadi AJK tak banyak kerja sangat kan, hehee... :p baru pertama kali berjumpa dengan ahli2 kelab fotografi yang lain dah ada homework... kena tangkap gambar bunga... saya ni bukan pandai sangat pun tangkap2 gambar ni tapi sebab minat masuk je lah,hehee... tapi takpe cikgu cakap nanti cikgu akan ajar cara2 nak ambik gambar cantik2,ngeee~ cikgu cakap nanti kalau dah terer boleh jadi photographer masa kenduri kahwin mak saudara ke,majlis apa2 ke.... hahaa... photographer bidan terjun pun boleh jugak...

More more more

Homework bertimbun!  cuti banyak,homework pun banyak~ rasanya tahun ni saya tak bukak blog sangat kot,kadang2 je... sebab takde masa,huhu... tengokla nanti macam mana...btw,rasa macam nak edit blog ni je, tengok orang lain punya blog semua berwajah baru,hehee.... jeles pulokk :p tapi bukan sekarang la,nanti nanti... hehe... warna tema apa pulak ea? oren? kuning? hehee... tengok la mana yang berkenan,ehehee...

Sekian,assalamualaikum... ada masa saya updatela entry ;D

34 comments :

  1. Wah, bestnya kelab fotografi. Samalah kita minat tapi tak reti. >_<

    Tahniah jadi AJK. Bukan senang tau.

    Selamat melaksanakan homework yg bertimbun tu. haha.

    ReplyDelete
  2. Semoga terus berjaya.. all the best Fatanah.. Salam Jumaat.. :)

    ReplyDelete
  3. wah.. bestnye masuk kelab fotografi.. kat sekolah akak dulu takde pon. tapi disebabkan minat fotografi akak jadi sidang redaksi majalah sekolah, dapatlah jugak pegang kamera :P

    ReplyDelete
  4. @HAJAR haha,sep sikit!! ^^

    thanks kak hajar! :DD

    haha,terima kasih terima kasih ;D

    ReplyDelete
  5. @Khir Khalid terima kasih banyak2! :D salam jumaat :)

    ReplyDelete
  6. @eyqa yushaiza hehe,saya suka tangkap gambar dan suka tengok gambar yg cantik... :) rasa nak jugak jadi pandai edit gambar semua tuh,hehee... okeylah tu akak... majalah sekolah tu,ngehehe~ :DD

    ReplyDelete
  7. uiiihhhh akk minat photography!!! ihiks
    masa sekolah dulu akak pengerusi persatuan BI, audit pandu puteri n sukan tu olahraga ahahahaha
    dah lama dah tinggal zaman skola...rindu pulak...

    ReplyDelete
  8. tak payah tukar la..ini pun dah cantik..

    ReplyDelete
  9. wahh dapat masuk kelab fotografi! akak teringin sangat nak masuk kelab tu, tapi ayah tak kasi pinjam kamera nikon pegi sekolah. hahaha T_T

    bola baling best! dulu akak pun pernah join bola baling :D

    ReplyDelete
  10. Tringat zaman2 sekolah dulu..join kelab je..cikgu suh dtg mendang ponteng..hehehe..fatanah jgn ikut mcm akk tau..ngeh..ngeh..

    ReplyDelete
  11. @Affy Afiqah ahaha,saya tau! akak tangkap gmbar semua cantik2.. hehee :) wuuu! pengerusi tu,mesti terer BI... hihii :)) tu la,hargailah zaman skola... ekeke :p

    ReplyDelete
  12. @Kathy R'bain ehehe,yeke? tengoklah dulu,kadang2 rasa boring jugak masuk blog sama je,ahahaa... btw,thanks! :DD

    ReplyDelete
  13. @Eellee Nana ehehe,kalau dah minat tu semja best... ;DD

    ReplyDelete
  14. @Mazni Munawar saya kamera besa je,hehee... ayah akak takut jadi apa2 kot kamera tu,hahaa :p

    oh,yeke... saya tak pernah main bola baling pun sebelum ni,ehehe... harap2nya bestlah mcm akak kata... tq~ :DD

    ReplyDelete
  15. @adrianna syaz ahaha... suka ponteng yee... :pp insyaallah... hehehe :DD

    ReplyDelete
  16. waaa..lama da x ziarah blog fatanah ni
    da msuk f1 da ek..

    ReplyDelete
  17. Wah! Seronok le dia masuk kelab fotografi! :D Jadi AJK pulak tu! Untung tau, dapat markah! Haa, kak pun banyakkk sangat kerja memandangkan kak nak exam tahun ni! :'(

    ReplyDelete
  18. Alahai comelnya blog ni...saya follow...

    ReplyDelete
  19. wah...kelab fotografi..mcm bez..
    dulu2 xdekelab mcm ni kat sekolah..bez kan..

    ReplyDelete
  20. wah dik..hebat eh....
    cik akak dulu memang pun kena pilih sendiri gak KK nie..hihi

    ReplyDelete
  21. Join je macam². Supaya banyak pengalaman dan bila besar nanti senang nak cari kerja dengan minat kita.

    ZH Blogger

    ReplyDelete
  22. teringat zaman2 sekolah dlu :) sy follow sini..

    http://kasihdani.blogspot.com/2014/01/benci_14.html

    ReplyDelete
  23. wahh aktif. teruskan ea? akan dapat benefit akan datang kalau awak aktif dr skrang :)

    #kak hana dah tukar url tw dear. visit ASHA HANA :)

    ReplyDelete
  24. tahniaahhh jadi AJK. dapat markah utk koko jugak tuu. boleh kumpul markah~ ^^ hehe

    akak sekarang pun busy jugak. sangattttt busy. lama x singgah sini kannn.. hehe ^^ rinduuu~

    study rajin2 tauuu. ^^

    tema warna.?? OREN~!! sebab akak suka oren. hahahaha gurau jea yaa. ^^

    ReplyDelete
  25. @Niena Reen hehe... :)alhamdulillah akak... oh,akak pmr kan tahun ni.. hmmm... gud luck! aja aja fighting! ;DD

    ReplyDelete
  26. @Yumida Huda hehee... harap2 best la :DD kalau minat semua best kan,hihii :))

    ReplyDelete
  27. @Nao Mei ahaha,jadi AJK je akak... :D kalau pilih sendiri lagi best kan,hekhek... :DD

    ReplyDelete
  28. @asha hana insyaallah akak... terima kasih... :)

    #thanks bagitau... hehehe... :) insyaallah saya singgah blog akak ;)

    ReplyDelete
  29. @Lissa LaLissa kak lissa!!! hehee... thanks akak!! :DD betul betul...

    patutlah lama tak update entry,hehee... saya pun sibuk jugak sekarang ni... huu~ rindu akak jugak,hikhik ^^

    insyaallah,terima kasih kak lissa... :)

    oh,warna kegemaran akak oren lah ye,hehee... kalau hijau cantik jugak kan.. ngeh3

    ReplyDelete

Leave your comment here :)
No harsh/bad words ;)