Wednesday, 1 January 2014

Wutt Wutt

Assalamualaikum...


Remember me? Ingat saya lagi tak? :p lama gila tak update entry,huhu... okey,sebenarnya saya nak cerita pasal pendaftaran tingkatan 1 tadi,hehe... tapi takda gambar pon -__-" kena ada kat sana pukul 8 pagi... jadi datang awal sikit la,pukul 7 lebih macam tu... sampai2 tu tengok dapat kelas mana... kelas sementara je... nanti ada ujian,huu~ baru tau kelas yang betul,hehee... saya dapat 1 AR(1 Al-Razi)

Pastu masuk dewan dan duduk...lepas bacaan doa, ucapan pengetua dan pendaftaran,baru kena ambik buku teks semua... habis2 tu,balikk... hehee... takdalah lama sangat... rasa tak percaya ja dah naik form 1.. haih,terimalah kenyataan~ hehe...adik saya yang kecik tu pun dah naik darjah 1... tak nampak macam darjah 1 pun,badan dia kecik jaa... nanti saya buat entry pasal dia,hehee :p esok sekolah!!! okay,takda apa nak ditaip dah,bubye~  selamat melangkah ke alam sekolah menengah,fatanah! =__=

Sekian,assalamualaikum...

34 comments :

  1. Ha, aha! I know how that feels. Haha.. Happy new year. All the best in high school life!! xo

    ReplyDelete
  2. @superVEE haha :D happy new year! :) thank youu!! :)

    ReplyDelete
  3. selamat tahun baru fatanah! selamat melangkah ke alam remaja jugak, hehe :D

    ReplyDelete
  4. fatanah!! goodluck sis. all the best for ur schooling . zaman sek menengah pling best. hargai stiap detik my dear.

    ReplyDelete
  5. Selamat menempuh alam sekolah menengah, be cool stay cool ok dik.. :DD

    ReplyDelete
  6. Huahua dia dah masuk form 1 ya. Kak pulak tak percaya dah masuk form 3.. Tapi kak rasa tak best ja hah masuk form 3.. Kak dah start sekolah hari ni. Apa2pun, buat yang terbaik ya di sekolah menengah! :D

    ReplyDelete
  7. Happy new year fatanahhhhhhhhhhh :D <3
    Huhuhu tak sangka dh form 1 :p

    ReplyDelete
  8. Selamat melangkah ke sekolah menengah fatanah !! Akak pun tak sangka dah masuk form 3 huhu .. Makin tua dah

    ReplyDelete
  9. Salam ukhwah 2014 Fatanah... :) :)

    ReplyDelete
  10. Slmt thn baru dan slmt bersekolah dik :)

    ReplyDelete
  11. selamat tahun baru dan selamat kembali ke alam persekolahan dear..take care! :D

    ReplyDelete
  12. acecey dah langkah satu lagi life baru. belajaq elok elok ya. i love you! ^^

    ReplyDelete
  13. Lupa dah... Hehehehe. Gurau je dik. Mesti la ingat. Selamat memulakan persekolahan. =)

    ZH Blogger

    ReplyDelete
  14. selamat tahun baru fatanah,
    semoga sekolah ok2 je ya :)

    ReplyDelete
  15. @Aisyah azizon insyaallah :) thank you so much,kak ecah! :DD

    ReplyDelete
  16. @Niena Reen tu la,hahaa... :DD terima kasih,akak! :DD

    ReplyDelete
  17. @adrianna syaz selamat tahun baru juga,akak! :) thanks! :DD

    ReplyDelete
  18. @Tasneem ehehehe~ terima kasih,kak tasneem! love you too!!:D

    ReplyDelete
  19. @Affy Afiqah selamat tahun baru juga kak ika!! :DD harap2 macam tu lah,hehehe... :DD tq!

    ReplyDelete
  20. Apasal tajuk dia wutt wutt fatanah oii, hahaha :)

    ReplyDelete
  21. @Sunday hahaa... sesaje buat tajuk tu,takde idea~ hehee ;DD

    ReplyDelete

Leave your comment here :)
No harsh/bad words ;)