Wednesday, 11 December 2013

1ST NEW YEAR GIVEAWAY BY YAN

Assalamualaikum...

Join GA lagi! ^^ kali ni GA kak yan pulak... syarat dia sangattt mudah di samping untuk support GA ni.... :) jom kita join GA ni reramai! hehe :D tekan je banner kat bawah untuk ke blog penganjur :)


Sekian,assalamualaikum...

26 comments :

  1. @Affy Afiqah hehe,thanks kak ika... akak taknak join? hehehehe :D

    ReplyDelete
  2. @adrianna syaz tq kak yana! :) saya tau akak join... nampak link akak dekat kotak komen tu,hehee :D

    ReplyDelete
  3. @Kathy R'bain terima kasih! sis pun joinla sekali! hehehe :D

    ReplyDelete
  4. selamat bersegmen sayang. wish u all the best!! :')

    ReplyDelete
  5. Salam! All the best taw!

    Jom join giveaway Iday pulak. Banyak hadiah. 26 orang pemenang yang bertuah akan dipilih! Hadiah termasuklah : 3 helai chiffon skirt, 1 shawl, voucher cupcake, topup dan mcam-macam lagi.

    Klik link ni kalau nak join:
    http://sayaiday.blogspot.com/2013/12/giveaway-virtualmalaysiacom-promotes_27.html

    ReplyDelete
  6. @nor hidayah mohd nor thanks! :D insyaallah,ada masa saya join,hihihi.. tq invite! :D

    ReplyDelete

Leave your comment here :)
No harsh/bad words ;)