Monday, 16 December 2013

Hallo! Hallo!

Assalamualaikum...


Huuu~ Rasa lama sangat tak update,huhu... bukan taknak update,tapi idea taknak datang,hehe... ada sapa2 rindu saya? :PPP terima kasih kepada yang datang singgah blog ni,hehe :DD terima kasih jugak kepada yang menjerit dekat cbox dan komen entry saya,hehehe <3333 barang2 sekolah semua dah siap! hehee~ rindu jugak dengan kawan2 sekolah rendah... tadi saya mesej dengan alya,kawan saya... dia masuk irshad jugak,hehe... :)

Sebenarnya saya tengah marathon tengok kdrama,ngeh ngeh :PP The Heirs tu lah... :DD sekarang ni dah sampai episod 15... ada lagi 5 episod... sekolah dah nak dekat... rasa tak sabar pun ada nak pegi sekolah tahun depan,hehee ^^ okaylah, nanti saya update entry lagi :) bye!

Sekian...

48 comments :

  1. ehem3, nak join tengok the heirs boleh? ihiks
    macam lama je rasanya tak nampak fatanah berlegar2 kat blog akk hewhew....

    goodluck tau masuk skola baru nanti ;)

    ReplyDelete
  2. @Affy Afiqah hehe,boleh aje akak... jom kita tengoks sesama... :DD hehe,sorry ye akak... lama tak singgah blog akak.. huu~

    hee,thanks kak ika! :DD

    ReplyDelete
  3. Wah! Semangatnya dia dah siap beli barang2 sekolah. Tapi iyalah kan senang beli awal2. Kalau lewat2 nanti ramai orang.. :D Akak pulak 20 haribulan gitu baru nak pergi beli.. Selamat masuk sekolah menengah ya fatanah! Belajar rajin2! :)

    ReplyDelete
  4. Wahhh , saye tak beli tudung lagi , hehe . Saye pon minat The Heirs . Hensem kan woo bin ? hehe

    Jemput join GA sayeee ;')

    http://mrssuperawesome.blogspot.com/2013/12/buddyz-giveaway.html

    ReplyDelete
  5. wahaha akak belum beli barang skola lagi. maklumlah, tahun depan last skola, tak payah bazir2 nak beli barang baru. pakai je mana yg ada :p tapi kasut wajib tukar baru.

    hehe laju jugak fatanah tgk cite the heirs. akak ni nak tengok school 2013, tapi smpai sekarang belum tengok2 lagi

    ReplyDelete
  6. akak dah tak dpt tgk cite the heirs -.-'' :(

    ReplyDelete
  7. eheheheheh yay qila dh tak sekolah :pppppp


    goodluck ye fatanahhhhhhhhhh <333

    ReplyDelete
  8. mama ada ni, rindu kat awak.. hihih...

    ReplyDelete
  9. @Niena Reen hehe,betul betul.... saya memang suka beli awal,senang sikit kan,ehehee :) kalau beli lambat takut sesak... :) thanks,kak niena! :DD

    ReplyDelete
  10. @Farhah Nasuha hehe,The Heirs! <3333 woo bin best! haha... thanks invite saya.. insyaallah saya join :DD

    ReplyDelete
  11. 안녕하세요~hi we are twinscraflife! We sell handmade products such as phone cover, ear plug, pouch, bag, bookmarks! All are very unique and are customizable^^ 감사합니다~ please visit us at http://twinscraftlife.blogspot.com/

    ReplyDelete
  12. @Mazni Munawar hehe... akak takpe... tahun depan dah last sekolah... hehe :) betul betul,pakai je mana yang ada... tak perlu nak membazir beli yg baru,heee :)

    haha,saya tengok kat link yang akak bagi tu lah... :D

    ReplyDelete
  13. @Aefa Aerisya alaa,kenapa? akak sibuk ke... nanti akak boleh tengok online,hehee :D

    ReplyDelete
  14. @Akeyla Azmi amboi,bestlah dia! haha :DD

    thanks,kak qila! <33333

    ReplyDelete
  15. @Norhasniza Khalid mama! lamanya mama tak datang sini,haha... :DD

    ReplyDelete
  16. cite heirs tu mmg syok giler..slmt bermarathon yer..

    ReplyDelete
  17. hehehhe..patut jarang update...tak lama lagi buka sekolah kan?

    ReplyDelete
  18. cepat2 perabeh tgk ceta the heirs tu.. ^_^

    ReplyDelete
  19. Untung la cuti lagi dik. Selamat bersekolah nanti. Huhuhuhu...

    ZH Blogger

    ReplyDelete
  20. @Hafiza AizZawa haha,betul betul!!! best kan? suka sangat cerita tu... :)

    ReplyDelete
  21. @Lieya Von Jay haha,ohkay!! memang nak cepat pun,nak tengok ending dia, hahaa :P

    ReplyDelete
  22. @Putery FarHaNa semangat,tak sabar,neves semua ada,haha :DD

    ReplyDelete
  23. sama la kita..suka gak tgk the inheritors
    lee minho berlakon..mmg bez je tgk..

    ReplyDelete
  24. Eheh akak rindu apa kat fatanah .. Akak pun dah lama tak singgah sini .. Aduhh nak naik sekolah.. Tahun depan kena amek pbsmr .. cuak

    ReplyDelete
  25. ihiks takpe, faham fatanah busy tengok drama mihmihmih :)

    ReplyDelete
  26. wah, dah nak masuk sekolah dah dia balik..kejap je masa berlalu kan..akak pulak dah nak cuti sem

    ReplyDelete
  27. @Yumida Huda hehe,kita geng! :DD oh,akak minat lee min hoo eh? hehe :D

    ReplyDelete
  28. @Afiqah Adzan ahaa... rindu akak jugak, hehehe :))) tu la... nak dekat sekolah dah kan,huu~ relaks,akak... saya pun nebes jugak ni,haha...

    ReplyDelete
  29. @Affy Afiqah haha... terima kasih kerana memahami... haha :DD

    ReplyDelete
  30. @cik yaya hehee,tu la.. rasa macam kejap je kan? :) oh,akak nak cuti... saya nak sekolah... bestlah akak, hehhe :D

    ReplyDelete
  31. adik..seronok sekolah kan..akk nk join leh tak.hehe

    ReplyDelete
  32. rindu nak masuk skolah balik!huhu..selamat kembali ke alam persekolahan my dear sis! :)

    ReplyDelete
  33. hehe...best of luck utk alam persekolahan yg baru!

    p/s : amboi! marathon haaa~

    ReplyDelete
  34. @Sally Samsaiman thanks!!! :D

    p/s: haha,marathon la.. nak habiskan cepat2 nak tengok ending dia,hee~ :DD

    ReplyDelete
  35. Fatanah pun layan The Heirs ke? Laa ramainya layan~ Akak sorang je ke yang tak tengok? T_T

    ReplyDelete
  36. @Nadratul Syazwana haha,layan lah... ^^ akak tak layan ke? kenapa? haha...

    ReplyDelete
  37. kak hana pown layan korea. the heirs tu ha banyak episod lg tak tengok. asyik terabai je. haha

    #masuk form 1 dah erk dik? belajar rajin2 ea. :) :)

    ReplyDelete
  38. @asha hana hehe,saya lagi 3 episod je :DD

    #a'ah kak hana,hehe :) thanks! <3

    ReplyDelete

Leave your comment here :)
No harsh/bad words ;)