Wednesday, 11 December 2013

First Giveaway by Iman Sarah & Amira Aisyah

Assalamualaikum...

Saya join GA ni... syarat dia takdelah susah sangat,hehe... walupun ada yang kena like fanpage,tapi bagi yang ada fb je lah... hehe,bolehla join! :) saya kan takde fb... jom meriahkan GA ni! klik banner comel di bawah untuk join! :D


GA ini dianjurkan dengan pelbagai hadiah menarik menanti anda. GA ini dikategorikan menarik kerana penganjur memilih pemenang dengan Random.org dan 28 pemenang dicari. Setiap pemenang akan diberi 2 hadiah daripada sponsor yg berlainan. Jadi, anda semua dijemput bagi memeriahkan GA ini. {senarai hadiah}

Sekian,assalamualaikum... 

18 comments :

  1. gudluck dik! akak sponsor tu. hehe :D

    ReplyDelete
  2. @Mazni Munawar hehe,thanks akak! :D saya tau akak ada sponsor,hehe... akak sponsor header kan? :D

    ReplyDelete
  3. Salam...singgah sini...kalau tak keberatan sudilah join GA saya yer....http://mawarberduri4147.blogspot.com/2013/12/special-giveaway-by-afiqah.html..Tq...

    ReplyDelete
  4. good luck bebeh! ingat, menang t hadiah share ngan akak tau :P

    ReplyDelete
  5. @mawar berduri hehe,tq sudi singgah... dan tq invite saya... :)

    ReplyDelete
  6. @Tasneem hehe,trimas kak tasneem! :D amboi,mana boleh! saya menang,saya la dapat,haha :P

    ReplyDelete

Leave your comment here :)
No harsh/bad words ;)