Sunday, 1 December 2013

Saya Nak RM 100 daripada Lyssa Faizureen !

Assalamualaikum...

GA ni dianjurkan oleh Kak Lyssa... mesti korang kenal kan? :)


Tamat pada : 1/12/2013 pada pukul 9 malam .

Saya start berblogging ni tahun 2012... 28 November 2012,masa darjah 5 la,ehehe :) kiranya dah 1 tahun 3 hari saya berblogging,hehe :) buat blog masa cuti sekolah tahun lepas :) bila baca balik entry dulu2,rasa macam nak tergelak je,haha :p maklumlah,masa tu mentah lagi kan,ekeke :p jadi tu la serba sedikit tentang sejarah blog saya ni... :D

Saya tag : Kak Aefa, Kak Ika, Kak Niena

Sayonara~ <3

36 comments :

  1. goodluck dik ;) kalo menang save some ye duit tu ;)

    ReplyDelete
  2. Memang dah usha dah GA ni tadi, tapi tak tergerak nak join. Bila dah kena tag dengan budak comey ni terus rasa nak join pulak.. Hahaha. :D

    ReplyDelete

  3. berkunjung :)
    http://celotehbudakkechiq.blogspot.com/2013/12/saya-nak-rm-100-daripada-lyssa-faizureen.html

    ReplyDelete
  4. dah sambut ulangtahun blog la ni..hehehe..tahniah syg..moga berjaya..

    ReplyDelete
  5. cmel nya drjah 5 dh start blogging. akak drjah 5 kmpter pon xpandai ^_^

    ReplyDelete
  6. ohhh sungguh kejam fana ni kan??
    akk ni pemalaihhh join GA lagi makin ramai yang tagging2 ohh myyy ! HAHA

    InsyaAllah dik kalau berkesempatan akk join ya!
    TQ tau tag akk~ :)

    ReplyDelete
  7. tak dan nak join pun tengok2 semula due date dah tamat mihmihmih
    *macam memahami diri ni susah join GA* ;D

    ReplyDelete
  8. gud luck dik.. akak xsempat nk join :D

    ReplyDelete
  9. @Kathy R'bain a'ah sis... blog ni dah setahun dah,ehehe :) terima kasih,sis! :D

    ReplyDelete
  10. @Lieya Von Jay haha,comel? :) saya masa mula2 berblog ni pun tak pandai jugak,akak..... belajar sikit2 pasal blog, tengok tuto semua jadi retilah jugak blog2 ni sekarang... :)

    ReplyDelete
  11. @Affy Afiqah GA ni sehari je akak... :) tu kena join cepat2 sebelum pukul 9 malam... hehe :)

    ReplyDelete
  12. @Aefa Aerisya hehe :) takpe akak.... akak kan busy...tak join pun takpe,ehehe :)

    ReplyDelete
  13. kak sally tak sempat join...dah terbongkang tido semalam...penat blk kelas :P

    ReplyDelete
  14. @Hafiza AizZawa dah habis dah akak GA ni,ehehe :) btw,thanks tau! :)

    ReplyDelete
  15. @Fatanah Khirizan akak tak perasan sebab lambat online mihmihmih

    ReplyDelete

Leave your comment here :)
No harsh/bad words ;)