Monday, 2 December 2013

555!

Assalamualaikum^^

Akhirnya, sampai pun ke 555.... apa yang 555 tuh? ehehe,my followers la :) sabaq menuggu,akhirnya sampai jugak,ekeke :p alhamdulillah... saya tau followers blog korang lagi banyak ken? hehe,jadi saya nak review la sikit tentang blog beliau....

Disebabkan beliau tua 2 tahun daripada saya jadi saya panggil beliau 'akak' lah ye... sebaya dengan kak +Niena Reen lah :) Nama beliau Syifa,kak Syifa.... blog beliau sangat ohsem, comel, kawaii, cantik, lawa, gojes dan yang seangkatan dengannya :D simple tapi sangat cantik! loading pun okey! header blog beliau sangat comel!suka sangat dengan blog beliau <3

Saya ni tak reti sangat nak mereview blog ni,ehehe :) overall blog beliau sangat okeylah! :D jadi marilah kita semua menerjah blog ohsem beliau! :D follow sekali ye,ehehe :) thanks,kak syifa sudi singgah & follow blog saya ni... :) tekan gambar si pusheen yang gemok tapi cute ni untuk ke blog kak syifa ^^


Ohkey,bye! :D terima kasih ye kepada semua yang singgah,komen dan follow blog ni! <3 terima kasih bebanyak.... dan kepada silent readers, *macam la ada silent readers,blog ni pun entah apa2* terima kasih daku ucapkan! :D

Sayonara~ <3

50 comments :

  1. Wah . tahniah ! Cepatnyer followers meningkat ~

    ReplyDelete
  2. tahniah! bakal jadi blogger terkenal ni hehe :D

    ReplyDelete
  3. Wahh tahniah adik .. Semalam kita harinia adik pulak hehe

    ReplyDelete
  4. @Mazni Munawar thanks... :) bakal jadi blogger terkenal? hehe,takdela... dia punya followers lagi banyak drpd kita,ehehe :D

    ReplyDelete
  5. @Afiqah Adzan thanks! haha,tu la... semalam akak,harini saya...tapi akak yang ke-1000...banyak tu...tahniah juga buat akak! :)

    ReplyDelete
  6. Agaga, ada nama kak kat situ eyh. Dia ingat kat kak tuuuu.. Kembang ni.. Hahaha. Apa2 pun tahniah ya!! :D Cantik number.

    ReplyDelete
  7. untung lah awak :P hahahahahahahahhah
    nak gak T_T

    ReplyDelete
  8. tahniah dik.. akak pon silent reader adik :P :P

    ReplyDelete
  9. Tahniah dik :) Thanks sebab review blog akak yg tak seberapa tu, xD Btw, semoga berjaya dalam Dunia Blogging ni. Insyaallah . hehe

    ReplyDelete
  10. @Niena Reen haha....:D thanks,kak niena! <3 tu la,555...

    ReplyDelete
  11. @Akeyla Azmi untung apa? ehehe :) followers kak qila beribu-riban dah kan? hehe... :) banyak2...

    ReplyDelete
  12. @Aefa Aerisya thanks,kak aefa! eleh, silent reader,betol ke? haha :p

    ReplyDelete
  13. @Syifa Auliya sama-sama akak :) blog akak cantiklah :) hehe,insyaallah akak :) semoga akak terus sukses! :D

    ReplyDelete
  14. Tahniah dik.dah byk kwn2..niena pun kawan blog akk :)

    ReplyDelete
  15. @adrianna syaz terima kasih,akak! :) tu la,berblogging ni dpt tambah kengkawan kan walaupun alam maya je, hehe :)

    ReplyDelete
  16. Tahniah dik. nanti boleh la lawan fatin liyana. mihmih :)

    ReplyDelete
  17. 555
    nombor yg bertuah..siap dpt review lg..
    memng beruntung!! :)

    ReplyDelete
  18. @Anis Farhana thanks,akak! :) haha, mana boleh lawan FL... dia memang dah femes,hehe :)

    ReplyDelete
  19. @Sobri Yaacob hehe,sebab nombor tu cantik! :D thanks ye sudi komen! :)

    ReplyDelete
  20. haha.. betollaa.. akak selalu bace senyap2.. silent la tu kan :P

    ReplyDelete
  21. @Aefa Aerisya lol :p kalau macam tu, saya pun silent reader akaklah... hehe :)

    ReplyDelete
  22. adik xla.. adik slalu jerit2 kat blog akak :P :P

    ReplyDelete
  23. @Aefa Aerisya haha... mana ada! :p dia yang selalu jerit2 kat blog kita :p

    ReplyDelete
  24. tahniah dik.. makin ramai follower..

    ReplyDelete
  25. oh..tahniahlah pada yang telah direview tu ye...

    ReplyDelete
  26. tahniah dik ^^ keep blogging :)

    ReplyDelete

Leave your comment here :)
No harsh/bad words ;)