Sunday, 1 December 2013

Kebosanan Melanda

Assalamualaikum...

bored
Akhirnya.... blog ni dah siap diedit sepenuhnya...LEGA! hehe :) penat jugak edit2 blog ni ye,heheh.... kali ni warna tema blog ni purple pulak... header tu saya buat putih sama dengan background entry dan sidebar... :) doodle kucen tu saya ambik di SINI :)

Bosannya hari ni... hmmm....kalau saya rajin sikit saya joinla segmen2 yang simple....hehe ;) okeh,bye!

Sayonara~ <3

28 comments :

  1. Cantik2..tahniah dik..pndai edit blog sendri ni.. :)

    ReplyDelete
  2. @adrianna syaz thank you so much,akak! :D edit yang biasa2 saya bolehla...

    ReplyDelete
  3. cantik blog nie , kaler purple .. heee :D HEADER tu paling win !! omei sgt !!!

    ReplyDelete
  4. @Nur Azwa Edora thanks thanks and thanks,hehe :D haha,header tu saya buat sesimple yang boleh je..hehe... :) terima kasih sekali lagi :D

    ReplyDelete
  5. Comel je blog ni .. Header tu pun :)

    ReplyDelete
  6. Ecece blog dia meleTOP gitu eyh. Hihihi. Header mengena dengan blog. Comey comey comey! :D

    ReplyDelete
  7. comelnya header meow tuu..
    combination kaler yg cantik, purple + putih.. hihi..

    ReplyDelete
  8. @Niena Reen haha,takdelah meleTOP mana akak :D btw,thanks so much akak niena! :D

    ReplyDelete
  9. @Anne Nurain ehehe,thanks akak! :D warna purple dgn putih sesuai kan? ekeke :)

    ReplyDelete
  10. pandainye edit blog ^^ kucing kat atas tu letih pasal ape haha.

    ReplyDelete
  11. @Nurfaezah Abdullah biasa2 je akak :) kucing tu? haha,dia bosan... :D comel je kucing bila bosan,haha :D

    ReplyDelete
  12. pandaiii~~ bile nk edit blog akk :D :P

    ReplyDelete
  13. Simple and minimalistic layout.

    Pandai adik pilih warna, tak terlalu menyakitkan mata, font pun senang nak baca, link pun mudah nak jumpa.

    Pendek cerita, cik empunya blog memang awesome. Keep it up! Takyah letak widget music player, flash yang bling-bling tu..itu semua buat blog adik jadi lambat nak loading kat browser.

    From: Bila Karipap Boleh Bercakap

    ReplyDelete
  14. @Kathy R'bain hehe,thanks sis! :D blog sis lagi cantik :)

    ReplyDelete
  15. @Aefa Aerisya haha,takdelah pandai sgt akak...eh,akak nak edit blog ke? hehe... :)

    ReplyDelete
  16. @Zinedine Zaiddin thank you so much! :D

    dan terima kasih juga sebab mengigatkan..saya pun tak suka letak flash bling2 tu semua,ehehe :)

    tq sudi singgah dan komen sini :)

    ReplyDelete
  17. makin cantik blog Fatanah . purple gitu . hihi

    ReplyDelete
  18. @munirah rahman hehe,thanks kak munirah! :) blog akak pun cantik! <33

    ReplyDelete

Leave your comment here :)
No harsh/bad words ;)