Saturday, 30 November 2013

Proses Mengedit Blog ;)

Assalamualaikum... Selamat pagi! :)

???
Saya dah tukar ke template denim....Terima kasih ye kepada yang komen di entry INI... siap bagi link lagi,terima kasih.... Dan sekarang ni saya dalam proses nak menghedit blog ni...kali ni saya nak buat sesimple yang boleh,hehe :) template dulu tu nampak macam banyak widget sangat.... setakat ni saya dah edit background,post title,blockquote dan letak cbox.... :D

Jadi,janganlah pelik bila masuk blog ni rupa dah lain,ehehe :) Cbox tu pun simple dan sesuai dengan apa2 warna blog,hehe... dan font dia pun lebih 'nampak' sikit kan? :D dulu saya guna font cinnamon cake... tak nampak sangat ayat yang ditulis.... sekarang bolehla korang mejerit dan tinggalkan jejak kat situ ye... :D blockquote pun saya buat yang paling simple... hehe :) contoh blockquote

Fatanah Khirizan
letak nama dia jugak,haha :p disebabkan saya dah tukar template...jadi ada la yang takde...macam bloglist.... The Fabulous dgn The Marvelous tu lah,hehe :) nanti saya akan letak balik... header pun nak buat yang baru lah,ehehe :)

Okey,bye bye!
Sekian,assalamualaikum...

42 comments :

  1. nampak kemas dan loading pun ringan.. selamat mengedit adik.. :D

    ReplyDelete
  2. adik jgn letak widget ikan, hamster, semua haiwan peliharaan tu tau.. nnti overload susah nk loading.. :D

    ReplyDelete
  3. memang saya taknak letak pon,hehe...
    btw,tq ingatkan :)

    ReplyDelete
  4. blog awak tema purple eh ? btw, simple is better :)

    ReplyDelete
  5. Welcome to the club! hehe..
    suka background...

    ReplyDelete
  6. Afrina Tarmizi : a'ah...buat warna purple pulak,hehe :) betul2,simple is better :)

    ReplyDelete
  7. Kak Hajar : hehe,background tu unik,tu saya ambik,haha :)

    ReplyDelete
  8. Kak Lieya : hehe...insyaallah :)
    saya tak hebat sangat edit2 blog ni... :)

    ReplyDelete
  9. fae plak tak pandai edit2 blog. setakat tukar blog background tu je fae tau hahaha kesian kan fae. header ape x pandai.

    ReplyDelete
  10. @Nurfaezah Abdullah tapi blog akak dah lawa dah,hehe :) takpe,boleh belajar kalau tak pandai...ehehe :D

    ReplyDelete
  11. Cantik..pandai adik edit blog..cbox tu pun comel..nanti2 bleh la tlg edit blog akk plak eh..hehe

    ReplyDelete
  12. Wah2 dia tengah edit blog! Akak pon rasa teringin je nak edit blog. :D

    ReplyDelete
  13. @adrianna syaz ehehe,erima kasih... takdelah terer sangat... ikut tuto aje :) hehe,insyaallah nanti kalau ada masa bolehla edit blog akak,ehee :)

    ReplyDelete
  14. @Niena Reen hehe... :) tukar angin pulak,haha :p akak edit mesti lawa kan? :D

    ReplyDelete
  15. sukenye wane pepel.. npk kemas sgt2..

    ReplyDelete
  16. lawa sangat. nampak kemas ^^ tahniah dh tukar rupa blog hehehe

    ReplyDelete
  17. @Hafiza AizZawa tukar angin pulak...sebelum ni warna pink+biru.. hehe :) btw,thanks! ^^

    ReplyDelete
  18. @Mazni Munawar ehehe,terima kasih kak mazni... blog akak lagi lawa... :)

    ReplyDelete
  19. eh, dah tinggal jejak kat cbox baru perasan entry ni..malu..malu...

    ReplyDelete
  20. @Kathy R'bain tak pandai mana pun sis.. hehe... :) biasa2 je :)

    ReplyDelete
  21. Cantik sangat blog .. Simple but nice

    ReplyDelete
  22. wahhh... selamat meng edit blog ya..

    ReplyDelete
  23. @Putery FarHaNa hehe,thanks fana! :) fana nak edit jugak ke? :)

    ReplyDelete
  24. cantik, comel.. slmt mengedit blog ya. singgah dr MyCherita =)

    ReplyDelete
  25. wah comel nya blog adik. adik suka warna ungu eh? sama lah :D

    ReplyDelete
  26. @Nur Shazleen hehe,thanks akak! ungu antara my favourite colours! heee <3

    ReplyDelete
  27. Ohsem! Vee suka blog simple :D Tgk la blog Vee tu, simple giler.. hahaa. Kemas dan warna pun tak menyakitkan mata sgt. Nice nice !! :D

    ReplyDelete
  28. @Vee Lea thanks,kak vee! :D haha,saya pun suka yg simple2 je... :) thanks again :D

    ReplyDelete

Leave your comment here :)
No harsh/bad words ;)