Friday, 8 November 2013

Simple Segmen #2 by Sally Samsaiman

Assalamualaikum

Sekarang ni saya masih dalam mood nak join segmen,hehe... rajin jugak saya ni kan?*masuk bakul angkat sendiri nampak,hehe  Kak Sally ni minat doraemon sama macam saya,hehe :) saya suka doraemon sebab dia comel,warna badan dia biru(feveret saya :D) dan jugak suara dia comel,hik hik.. kan kak sally? dan dia memang peminat setia yong hwa :) saya minat jugak yong hwa ni...tapi tak setanding kak sally la yang tau banyak pasal yong hwa dengan CNBLUE... saya selalu baca pasal diorang kat blog kak sally la,hehe :) keseluruhan blog kak sally memang okeylah... tak terlalu padat dan tak terlalu simple,hehe...tu saya suka singgah... lagipun warna blog kak sally cantik,warna biru... :D blog kak sally takdelah berat sangat... dan kak sally guna pop-up window untuk komen kat entry2 dia...jadi senangla nak komen... :) dan setiap entry kak sally tak sah kalau tak sebut nama yong hwa,hehe :) tapi best baca :D kak sally ni baik dan sporting tau... demam2 boleh lagi buat lawak,hehe.. semoga kak sally cepat sembuh... minum air banyak2 dan rehat secukupnya... nak join segmen yang berlansung selama 20 hari ni,sila klik banner di bawah :)



Sekian,assalamualaikum :)

12 comments :

  1. Slmt bersegmen.. all the best.. :)

    ReplyDelete
  2. datang singgah sini dari segmen yg sama..

    ReplyDelete
  3. Salam sayang dr Sally! Thanks sebab join segmen yang super simple ni….

    boleh check entry penyertaan anda disini --> http://sallysamsaiman.blogspot.com/2013/11/senarai-peserta-simple-segmen-2-by.html

    ADA PENGUMUMAN PENTING KAT SINI --> http://sallysamsaiman.blogspot.com/2013/11/attention-announcement-kpd-peserta.html

    Lastly, best of luck ya!

    ReplyDelete
  4. Assalam.. datang lawat dari blog Sally..
    esok tengah hari pengumuman pemenang.. save the date!! =)

    http://husnazahidi.blogspot.com/2013/11/simple-segmen-2-by-sally-samsaiman.html

    ReplyDelete
  5. @husna zahidi hehe,tadi dah diumumkan pemenang kan? :)

    ReplyDelete

Leave your comment here :)
No harsh/bad words ;)