Friday, 29 November 2013

Psst... Nak Mintak Tolong Sikit...

Assalamualaikum...


Saya nak mintak tolong sikit...sikit je bukan banyak,hehe... macam mana nak tukar template ni ke template denim guna blogger baru? saya dah tengok banyak tuto dah tapi semua tuto tu untuk blogger lama... Tolong ye? :) TQ...

Sekian,assalamualaikum..

38 comments :

  1. hihi..cik akak memang tak dapat membantu nie sayang..haha..cik akak tak reti bab koding nie..haha...nak minta tolong cik akak...boleh kalau isu lain..hihi...
    good luck dik :)

    ReplyDelete
  2. @Nao Mei takpe akak,saya mintak tolong kepada sesiapa je,hehe... :)btw,terima kasih akak! :D

    ReplyDelete
  3. Entahlah Fatanah . Kak Anis pun tak reti , pastu terus pakai blogskins .

    ReplyDelete
  4. @Miss Crown takpela kak anis :) hehe,terima kasih ye! :D

    ReplyDelete
  5. yumida pun x tahu sgt
    moga ade yg membantu nnti

    ReplyDelete
  6. copy je code denim template then edit macam biasa :)

    ReplyDelete
  7. Yeap. Copy code denim tu.
    Delete SEMUA code yang ada dalam kotak tu.

    And paste ;D
    Pastu sila lah mula sesi mengedit hehehehe

    ReplyDelete
  8. ape je beza blogger lama, baru, denim, blogskin? haha akak tak tau.. -.-''

    ReplyDelete
  9. @Aefa Aerisya blogger lama yang dashboard lama tu,hehe...blogger baru yang macam sekarang ni... :)denim tu template,hehe :) blogskin tu saya tak tau nak cakap macam mana,hehe....

    ReplyDelete
  10. err err.. makin tak paham.. ahha.. akak tau try n error je kalau nak edit blog ni.. :D

    ReplyDelete
  11. haha,ayat saya berbelit-belit pulak... sorry,hehe...akak tanya la kat blogger2 otai,saya tak tau nak cakap macam mana,hehe...

    ReplyDelete
  12. hehe.. xpe.. akak nak tau je.. akak selesa pakai template skrg ni :D

    ReplyDelete
  13. Copy kod denim .. Boleh amek kat blog kihah http://faqihahhusni.blogspot.com/2012/11/freebies-original-codes-template-denim.html .. Lepastu kan dekat edit html tu , delete kod asal .. Lepastu pastekan semua kod yang awak amek tadi .. Tapi nnti blog kena edit balik sebab kod semua dah padam . Dan blog awak akan tukar kepada template denim .. Tu aje :)

    ReplyDelete
  14. Assalamu'alaikum. Good evening, please visit my blog or directly to https://play.google.com/store/apps/details?id=air.PuzzleBarbie and https://play.google.com/store/apps/details?id = air.KumpulanDongeng, there is a fairy child from indonesia and nice puzzle to educate and develop young wit, please try, hopefully useful and thanks

    ReplyDelete
  15. @Afiqah Adzan terima kasih banyak2 ye... saya cuba! :D terima kasih! :D

    ReplyDelete
  16. Tak tau ape..just baca dan follow sini :D

    ReplyDelete
  17. Wah..nk tkaq tempste jean ke ni dik?mesti cntik nnti ni..hehe

    ReplyDelete
  18. @ctfand hehe,thank you ye follow blog saya ni! :D

    ReplyDelete
  19. kak sya : a'ah akak...nak tukar template...sekrang dalam proses mengedit ni,hehe :)

    ReplyDelete
  20. maaf.. mmg x tau. Dtg tinggal komen je.. semoga sukses.. :)

    ReplyDelete
  21. KK : takpe,dah boleh dah... terima kasih tinggalkan komen,hehe :)

    ReplyDelete
  22. syukur dah ada yang membantu.. bab mengedit ni akak tak mahir sangat.. hehe..

    ReplyDelete
  23. dah cantik pun blog dia.. pepel lagi..

    ReplyDelete
  24. akak baru on9 sis..sori lambat membantu..

    ReplyDelete
  25. tak dapat laa membantu akk pun bukan pandai sangat bab edit2 templat2 ni hewhew

    ReplyDelete
  26. @Mizz Aiza (Dunia Kecil) hehe... syukur :) saya pun tak berapa mahir sgt,hehe... btw,thanks komen! :)

    ReplyDelete
  27. @Hafiza AizZawa hehe..sama kaler dengan blog kak fiza... :)

    ReplyDelete
  28. @Affy Afiqah takpe takpe akak... dah okey dah,hehe :) thanks! ;D

    ReplyDelete
  29. kami mmg tak tau langsung bab2 koding ni. tengok pun mcm kat Shuib sepahtu 'pening arrr' hehehe

    ReplyDelete

Leave your comment here :)
No harsh/bad words ;)