Tuesday, 26 November 2013

Anakku Ghazali

Assalamualaikum...

anakku sazali ghazali...
Semalam korang tengok tak cerita anakku ghazali ni? lawak cerita tu,hehe.... :) bell ngasri yang berlakon...dia tu memang suka buat lawak,haha.... cerita tu start lebih kurang pukul 8:30 p.m macam tu,hehe... TV 9
Bell Ngasri dalam anakku ghazali,hehe
Okey,I have no idea... saya tak post entry pasal rombongan sekolah lagi kan? nantila saya post,hehe :) entry pendek lagi,ehehe :p merapu banyak saya hari ni,haha :p mungkin sebab tak dapat makan durian kak +Aefa Aerisya kot,haha.... sape2 nak bagi durian kat saya? hehe

Okeh,bye! Sekian,assalamualaikum...


24 comments :

  1. tak tengok lagi cerita tu, tapi kalau bell ngasri berlakon selalunya lawak. heheheh :p cerita dia mcm P. ramlee tu ke?

    ReplyDelete
  2. hahha.. akak pulak salah. adik yg takde semalam :P sbb tu akak makan smpi habis :P :P

    ReplyDelete
  3. @Mazni Munawar hehe,betul betull :) bell ngasri tu suka buat lawak kan? haha XD a'ah,macam cerita p.ramlee tu,hehe :)

    ReplyDelete
  4. @Aefa Aerisya kalau akak cakap awal2 akak nak makan durian,saya boleh naik flight pegi sana,hehe :P

    ReplyDelete
  5. amboi.. naik flgt semata2 nk makan durian.. duit utk flght tu boleh beli byk durian tau :P :P

    ReplyDelete
  6. Tengok kejap jer semalam, pastu tukar citer lain. Hehe

    ReplyDelete
  7. Sy pun teringat2 durian Aefa tu.. :D

    ReplyDelete
  8. ade jugak tengok sikit scene cite ni semalam tapi tak tengok habis, ada keje kena buat huhu

    ReplyDelete
  9. @Teena Tna kenapa tak tengok sampai habes? ehehe :)

    ReplyDelete
  10. @Khir Khalid tu la,terbayang-bayang durian dia tu,haha :p

    ReplyDelete
  11. @Affy Afiqah oh,akak busy eh? hihi :) lawak cite ni akak,haha...

    ReplyDelete
  12. haha.. sampai terbayang2 pulak dah.. adehh.. mcm mane ni dikk...

    ReplyDelete
  13. @Aefa Aerisya haha :p malam ni tak tau la kalau mimpi durian...

    ReplyDelete
  14. haha.. amboi.. mimpi peluk pokok durian :P

    ReplyDelete
  15. @Aefa Aerisya haha :p tapi malam tadi saya tidur tak mimpi durian pon...

    ReplyDelete
  16. Ku ingatkn anakku sazali nih..hehe..

    ReplyDelete
  17. @adrianna syaz haha :p anakku sazali lain...ni anakku ghazali,ehehe :)

    ReplyDelete
  18. @Fatanah Khirizan a'ah busy sikit :) tu dpt tengok jap je, nanti akk tengok kat tonton klu ade ;)

    ReplyDelete
  19. @Affy Afiqah hehe,tengokla...pastu share kat saya,hehe :)

    ReplyDelete
  20. tak ngk la dek.. tp kalu bell berlakon mmg best..

    ReplyDelete
  21. @Hafiza AizZawa hehe,betul tu...bell kalau berlakon memang best kan? ehehe :D

    ReplyDelete

Leave your comment here :)
No harsh/bad words ;)