Friday, 22 November 2013

Terlebih Rajin :p

Assalamualaikum...

Sape yang terlebih rajin ni? ehehe,saya lah...tak tau kenapa tadi rajin pulak lepas tengok cerita 'Alice In Wonderland' saya cuci dan kemas kereta ayah saya,siap letak pewangi lagi tu,hehe.. tapi,baguslah kan...lagipun cuti sekolah ni bukan buat apa sangat pun... apa salahnya kita tolong ibu bapa kita kan? hehe :)

Alice In Wonderland...
Snow White And The Huntsman...

Sekarang ni mood nak tengok movie,haha...lepas tengok 'Alice In Wonderland' tadi rasa nak tengok cerita lain pulak,hehe... AIW saya dah tengok banyak kali dah sebenarnya,hehe...boleh tahan best la... lepas ni nak tengok 'Ella Enchanted' dengan 'Snow White and The Huntsman' pulak la,hehe :) Snow white tu tak tengok habis lagi,huhu... saya ada novel Snow white tu,tapi malas la nak baca,hehe...tengok movie dia la best kan? :) tapi nanti kena tengok dari mula balik la sebab dah lupa jalan cerita dia,hehe :)

Ella Enchanted,dah tengok sekali hari tu..tapi rasa macam nak tengok lagi,hehe :) best cerita ni,lawak...
Sekian,assalamualaikum...

p/s: ada movie lain yang best tak? hehe,bagitau lah ye kalau ada...boleh saya tengok cuti ni,haha... :D


36 comments :

  1. MOVIE fRIGTH NIGHT best gak..lagi satu,Scary Movie 1-5 terbaik..

    ReplyDelete
  2. Ella enchanted tu mmg best..epic fatanah pnh tgk x?mmg best ceta tu.ceta brave dgn rise of the guardian pun mmg best.. :)

    ReplyDelete
  3. anak yg baik rajin tolong ibubapa ni..hee :)

    ReplyDelete
  4. rajinnya tolong ayah :)
    bagus, anak yang solehah kena berbakti kepada ibu bapa~

    ReplyDelete
  5. Akak citer mitos cam nie memang suka sangat nie2

    ReplyDelete
  6. @Nur Shafiq wah,boleh saya tengok nanti,hehe :) terima kasih :)

    ReplyDelete
  7. @adrianna syaz akak dah tengok ella enchanted jugak ke...hehe,best best :) epic,saya tak tengok lagi tapi macam pernah dengar,hehe :) banyaknya ceta best best...tq akak :D

    ReplyDelete
  8. @Nao Mei akak suka? haa,try la tengok cerita2 kat atas tu,hehe :)

    ReplyDelete
  9. Seronoknyaaa cuti sekolah. Alangkah bagus kalau kerja pun ada cuti panjang2 macam ni. Selamat bercuti yaaa. :)

    p.s : singgah dan follow. ^_^

    ReplyDelete
  10. salam kenal..
    rajin tlong ayah ye..
    ye la cuti2 soloh ni.. kalau bosan layan movie je la :)

    ReplyDelete
  11. wah adik rajin ye dia..tak pe la lagi pun cuti sekolah kan? drpd buat keje tak faedah tgk cerita dok rumah..hehe..cantik blog..dah berubah ye

    ReplyDelete
  12. semua nya fairy tale yerrr... ^_^

    ReplyDelete
  13. akak suka tengok alice in woderland tu. pelakon dia comel sangat ^^ ella enchanted tu cerita baru ke? nmpk best jee :D

    ReplyDelete
  14. @Nuriesya Nadia hehe... kalau kerja pun ada cuti panjang,bestla akak kan? hehe :) tqvm akak singgah dan follow blog saya! :D

    ReplyDelete
  15. @Sobri Yaacob salam kenal,tq sudi singgah blog saya :) hehe,betul tu...cuti2 sekolah ni bosan layan movie je la kan :)

    ReplyDelete
  16. @cik yaya hehe,bosan akak... tula, baik buat keje berfaedah kan,hehe :) takde la secantik blog akak,sedang2 je :) tqvm,akak! :) a'ah,dah edit hari tu... hehe :)

    ReplyDelete
  17. @Lieya Von Jay hak hak..biasala kak,saya ni kan kanak2 ribena lagi :p

    ReplyDelete
  18. @Mazni Munawar betul tu,best kan AIW? hehe,nama pelakon dia Mia apa entah... dah lupa,hehe :p ella enchanted tu bukan cerita baru akak... lama dah tak silap saya,hehe.. try la tengok,best jugak :)

    ReplyDelete
  19. akak pernah tengok aiw je, yang lain belum lagi

    ReplyDelete
  20. Seronok juga buat menonton seisi keluarga.. t kasih diatas perkongsian ye :)

    ReplyDelete
  21. @Nur Shazleen hehe,AIW pun best kan? :) akak try la tengok yg lain tu, hehe :)

    ReplyDelete
  22. @Khir Khalid haah,kalau menonton 1 family seronok kan? hehe :) sama-sama

    ReplyDelete
  23. Fatanah minat movie2 fantasi macam ni ke ?? alaa geng la kita macam ni. hehe! saya pun suka juga >_<

    ReplyDelete

Leave your comment here :)
No harsh/bad words ;)