Thursday, 14 November 2013

Kawan-kawan Saya

Assalamualaikum...

Google's
Entry kali ni khas untuk BFF saya...kawan yang selalu ada tak kira susah atau senang...walaupun kadang2 aku ada terasa jugak dengan hampa,tapi sekarang ni aku okey dah...nanti kalau dah naik form 1,jangan lupa aku tau... jangan lost contact pulak...dan nanti kalau ada apa-apa majlis ka reunion ka jangan tak inform aku pulak,hehe...terima kasih atas segala pertolongan dan segala-segalanya... terima kasih!

To my beloved friends: Aku sayang hampa...take care.. belajar elok-elok okey,hohoho...aku nak mintak maaf lah kalau selama ni aku ada buat salah apa-apa kat hampa...kalau kita TERjumpa kat mana-mana,tegurlah...kot2 aku tak kenai hampa dah ka,hehe...yalah,hampa kan makin besar makin cantik,haha... aku ingat lagi first time aku jumpa hampa,pastu terus kawan sampai sekarang :) insyaallah,semoga persahabatan ini terus berkekalan :D love you,friends!

Haa,sekarang ni saya nak describe sikit pasal kawan2 saya ni... :)

Haa,ni Nadia...kawan yang paling rapat dengan saya...comey kan? hehe...walaupun Nadia ni agak brutal sikit(hehe,nadia jangan marah) tapi dia sangat baik dan pemurah...minggu lepas dia balik dari langkawi dia beli banyak sangat coklat...dia ada bawak kat sekolah,hehe...dahla semua coklat tu sedap..yummy! dan nadia ni paling sporting antara kami semua,hihi...suka buat lawak :)

Yang ni,Farisha Izza..dia ni pun lawak jugak...dia suka gelak tiba2 tanpa sebab...pelik? kami semua dah tak pelik dah sebab dah kenal dia,hehe...farisha start masuk skps masa darjah 3...saya ingat lagi first time kami kenal2,hehe..saya lambai kat dia dulu,hehe..tapi dia duduk jauh sikit dari saya masa darjah 3... pastu,kami rehat sama2 la...masa tu saya dah kawan dengan Fazlin & Nadia dah...jadi bila saya kawan dengan farisha,fazlin and nadia pun kawan dgn dia sekali,hehe...sejak tu kami 4 orang rapat...gitulah kisahnya :)

This is Fazlin... dia pandai menjahit,memasak dan macam2 lagi...hehe :) dia suka bergambar,hehe...orang nak tangkap gambar dia pun nak jugak,haha :D Fazlin,Fazlin...dia paling tua antara kami...kira kak long la,hehe..dia lahir 6 Januari 2001...awalkan? :)

Yang ni nama dia Nawal,hehe :) dia paling lembut dan ayu antara kami,haha :D cakap pun lembut je,tak jerit2,hihi :) saya mula rapat dgn nawal masa darjah 6 ni la...farisha dgn nawal ni kembar siam...pi mana pun mesti berdua...heheh :D

Hai! Nama saya Anati :) selamat berkenalan! :D saya takdela rapat sangat dengan anati ni,hehe...tapi kami memang kawan :D kesian dia tadi,kami semua pujuk la dia... jangan sedih2 anati...senyum selalu! ^_^

Last but not least,Juliana!Juliana ni memang lawak la...dia dengan Nadia selalu buat lawak,hehe :) dia ni peminat fanatik Kris...dalam phone dia banyak gamabr Kris drpd gambar dia,haha :) JU,JU :D

Okey,itu je lah untuk entry ni :) jumpa esok kat sekolah,Nadia,Farisha,Fazlin,Nawal,Anati dan Juliana! hehe :D
Sekian,assalamualaikum....




20 comments :

  1. semoga persahabatan itu kekal :)

    ReplyDelete
  2. tahun2 mendatang boleh buat reunion..

    ReplyDelete
  3. @Kathy R'bain hmm,tu la kan,hehe :) tahun2 depan buat perjumpaan semula :)

    ReplyDelete
  4. Semoga persahabatan korang kekal di dunia dan akhirat, amin. jangan gaduh gaduh tau? haha

    ReplyDelete
  5. May Allah ease you guys till Jannah :D

    ReplyDelete
  6. Baca blog fatanah ni teringt zaman2 sekolah dulu..teringat kawan2 lama blik...semoga persahabatan fatanah gn kawan2 kekal selamanya :)

    ReplyDelete
  7. have fun last day kat skolah adik :) smoga persahabatan adik berkekalan :)

    ReplyDelete
  8. Comel2 nya kawan adik :D Hehehe

    ReplyDelete
  9. @Nur Shazleen insyaallah,amin :D tapi gaduh2 kecil tu la yg membuatkan kita semakin erat kan? hehe :D

    ReplyDelete
  10. @adrianna syaz tu la,nanti kalau saya baca balik entry2 sekolah rendah ni mesti teringat balik pasal dulu2 kan... amin :) terima kasih akak! :D

    ReplyDelete
  11. @munirah rahman wah,thanks akak! saya dah baca entry tu... :) semoga akak terus sukses! :)

    ReplyDelete
  12. Huhu. Aq xde pown . Aku bkn bff hg ke?

    ReplyDelete

Leave your comment here :)
No harsh/bad words ;)