Friday, 15 November 2013

Alaa...Hari ni hari last sekolah :'(

Assalamualaikum...

Hmm,hari ni ialah hari terakhir sesi persekolahan tahun 2013 SKPS...mula2 datang sekolah tu tak rasa apa sangat...waktu balik tu la yang sedih tu,huhu... tadi masa  perhimpunan cikgu panggil 20 orang murid yang dapat 5A UPSR..cikgu bagi kami pakai selempang macam semalam tu... pastu pi kat dewan terbuka untuk tangkap2 gambar,hehe :) tapi saya tak bawak kamera tadi...ada kawan2 saya yang bawak...hmm,rugi la... tapi cikgu2 SKPS dah upload gambar2 tu kat fb,hehe...saya copy paste je lah...

Nafizuddin,Ustaz Hafidz dan Muhaimin...

Photo: Tahniah...
ni gambar masa hari khamis tu...bergambar dengan ibu bapa sekali :)
haha,ada yang tak sempat nak buat gaya :D
haa,ni la gambarnya... tengok,semua pakai selempang kan,hehe...cukup 20 orang :)

Tadi ada jamuan kat kelas..memang happening gila lah! hehe :D ada nasi lemak,kek dan macam2 lagi..kami jemput cikgu2 makan sekali...pastu habis makan tu mulalah acara calit2 ising kek kat muka..haha...lepas tu acara main tepung pulak,haduih... pastu acara main air sampai basah lencunnnn....saya cuma ikut serta dalam acara calit2 ising kek kat muka je,hehe... :) 

















Haa,itulah antara gambar2 masa jamuan tadi,hehe...yang main calit2 ising kek tu nadia start dulu,hehe...pastu orang lain pun ikut,haha :D best tadi! tapi ni bukan lagi namanya jamuan kelas 6C sebab kelas lain pun join jugak,hehe...

Pastu kami semua kena masuk dewqan sekolah...Guru Besar bagi uacapan sikit pastu sesi bersalam-salaman dengan semua guru bermula,hihi... habis tu,kami bersurai... okey,itu je saya nak cerita... Have a great school holiday,kawan2!

Sekian,assalamualaikum :) 

28 comments :

  1. mesti sedih kan, tahun depan belum tntu sama sekolah kawan2 kat skola rendah. apapun selamat memasuki alam sekolah menengah ^^

    ReplyDelete
  2. @Mazni Munawar mewstila sedih,huhu :'( tu la,tak tentu lagi sama sekolah atau tak dgn diorang kan,hmm...tapi kalau sekolah tak sama boleh dpt kawan baru kan? hihi :) terima kasih kak mazni! :D

    ReplyDelete
  3. teringat pula kakak zaman2 day masa last sekolah dulu...

    ReplyDelete
  4. Nk sekolah blik boley?hehe..slmt bercuti adik fatanah :)

    ReplyDelete
  5. tahniah dear.. ada dapat hadiah tak? hihi.. nanti dah masuk sekolah menengah tingkatkan usaha lagi eh? selamat bercuti.. :D

    ReplyDelete
  6. beznya ada jamuan
    last day kat sekolah sure sedih

    ReplyDelete
  7. @adrianna syaz haha,akak nak sekolah balik? :) tanya KPM,hihi :) thanks,akak! :D

    ReplyDelete
  8. @Anne Nurain thank you very much,kak anne! :) ada,dpt hari khamis hari tu,hihi :) insyaallah...tq akak! :) akak cuti jugak eh? hehe,selamat bercuti! :)

    ReplyDelete
  9. Semoga adik-adik semua menjadi orang yang berguna di masa hadapan ye

    ReplyDelete
  10. gud lakk untuk tahun depan. masuk sekolah menengah :) semoga berjaya dimana2 sahaja ^^

    ReplyDelete
  11. it's the end of primary life ! kalau kak sally sedih jugak kot..hehehe...sbb tahun depan mgkn jmpe mgkn tak... :')

    ReplyDelete
  12. wah pakai selempang.. masuk U nanti kena dapat Anugerah naib Cancelor baru ade peluang nak pakai tu hihi.. tahniah adik.. selamat bercuti n selamat mengharungi perjalanan seterusnya :D

    ReplyDelete
  13. @Sally Samsaiman hmm,betul tu... sedih kan kalau kena berpisah dgn kawan2 yg dah lama kita kenal... tu la,entah tahun depan boleh jumpa atau tak... :'(

    ReplyDelete
  14. @Aefa Aerisya hehe,akak jeles ke? :p terima kasih,akak! :D

    ReplyDelete
  15. best kan kenangan macam ni.. he2..selamat ber holiday yea

    ReplyDelete
  16. @tenku butang kenangan bersama kawan2..hmm,sedih berpisah dgn diorang :'( hehe,terima kasih! :)

    ReplyDelete

Leave your comment here :)
No harsh/bad words ;)