Friday, 8 November 2013

Segmen Blogwalking November 2013

Assalamualaikum...

Nak dekat cuti sekolah ni rasa nak join segmen la pulak,hehe... dan ini kali kedua saya join segmen Kak Munirah,hehe...harap2 ada rezeki lah... :) segmen ni tamat pada 14 November 2013(Khamis)...hari nak ambik result UPSR la,hehe :D nak join,sila klik banner di bawah :)

14 comments :

  1. semoga berjaya dik :)
    upsr tak lama lagi kuar tu

    ReplyDelete
  2. Slmt bersegmen.. all the best :)

    ReplyDelete
  3. sis kathy : thank you! harap2 berjaya,hehe :)

    ReplyDelete
  4. Terima kasih kerana sudi join Segmen ni.. :)
    Jom lihat senarai peserta dan blogwalking bersama..

    Peserta Segmen Blogwalking November 2013

    ReplyDelete
  5. hi Shafiq datang dari segmen yang sama,harap kunjungan blog dibalas :)

    http://shafiquestevenson.blogspot.com/2013/11/segmen-blogwalking-gegar-by-munirah.html

    mind to follow Shafiq back ?

    ReplyDelete
  6. Dri segmen yg sama :D
    http://sebabakusabrina.blogspot.com/2013/11/segmen-blogwalking-november-2013.html

    Jemput join :D
    http://sebabakusabrina.blogspot.com/2013/11/end-year-giveaway-by-sabrina-sa-nur.html

    ReplyDelete
  7. Assalamualaikum, dtg BW dkt sini. Selamat bersegmen ye... :)

    http://awanflufy.blogspot.com/2013/11/segmen-blogwalking-november-2013.html

    ReplyDelete
  8. datang singgah sini dari segmen yg sama

    ReplyDelete

Leave your comment here :)
No harsh/bad words ;)