Thursday, 12 December 2013

Daftar Sekolah

Assalamualaikum..

ni la SMKA Al-Irshad... ambik kat google je,hehe :)
Pagi tadi saya pegi daftar sekolah... untuk tahun depan,hehe... saya pegi SMKA Al-Irshad... :) dah selesai tu, balik... hehe.. 1 Januari 2014 ni kena pegi lagi :) sekolah saya 11 orang dapat Irshad... 11 daripada 20... tapi tak tau la kot2 ada yang nak masuk SBP/MRSM kan.. saya masuk Irshad je,hehe :)

Saya ada dapat tawaran pegi SBP.. tapi jauh sangat,dekat johor sana... abah kata tak payah la,dekat2 la senang,hehe... tapi saya memang nak masuk Irshad pun.. :) yang tawaran SBP tu kawan saya la bagitau... 2 orang je sekolah saya dapat SBP.. saya dengan sorang lagi,lelaki la... pastu saya check la betul ke saya dapat SBP... check online.... check2 tu betul ada tawaran.... tapi saya dah buat keputusan nak masuk Irshad, hehe... kakak saya Irshad jugak... tapi dia tahun depan form 4.... :)

Kawan2 saya yang lain ada yang masuk SMK Dato' Onn, SMK Bakti dan lain2,hehe :) Nawal masuk Irshad sama macam saya,hehe :) tapi tak tau la kalau kelas sama ke tak...

ni tawaran SBP yang saya check tu :)

Sekian,assalamualaikum...




72 comments :

  1. smoga dpt skolah yg diidamkan.. baru ada semangat nk belajar bersungguh-sungguh..

    ReplyDelete
  2. Belajar rajin2 ya adik..chaiyok2..hehe..betul ke akk tlis tu?:D

    ReplyDelete
  3. waaa.. untung lah dia.gmbira la tu!. akak dulu xdapat twaran mana2 pun. yang pnting niat kita nk tuntut ilmu, kt mana pun kita bleh berjaya dgn usaha yg padu dan jitu. hee^^

    ReplyDelete
  4. semoga dapat sekolah yang diidam idamkan

    ReplyDelete
  5. Wah best tu masuk sekolah cemerlang! :D Belajar rajin2 ya. Masuk sekolah menengah ni seronok! :)

    ReplyDelete
  6. wahh terus mohon asrama ke? elok2 ye kat sana :D selamat menempuhi alam skola menengah

    ReplyDelete
  7. @adrianna syaz hehe,thanks kak yana! :D betullah tu,hehe :)

    ReplyDelete
  8. @Aisyah azizon hehe,seronok la! :) betul betul... kat mana pun kita boleh berjaya kan? hehee :)

    ReplyDelete
  9. belajar rerajin tw dik. masa depan bermula dari sekarang :)

    ReplyDelete
  10. @Niena Reen hehe,terima kasih kak niena! :DDD insyaallah :) hehe... tu la,kadang2 tak sabar jugak nak masuk sekolah menengah,hehe :)

    ReplyDelete
  11. beznye bila masuk ke sekolah menengah
    kwn baru, pengalaman baru

    ReplyDelete
  12. owhhh tun fatimah ni ea haha
    famous sekolah tu dengan satu gelaran...akak tak leh beritahu..rahsia bebudak sekolah sains...kena simpan baik punya haha

    anyway, sekolah agama pun ok juga tu dik, akak doakan yang terbaik ye :)

    ReplyDelete
  13. taniah fatanah,aq x dpt sbp..huhu kesian kn..hurmm hg oakan aq dpt mrsm baling tau..

    ReplyDelete
  14. sbp ke x... pelajaran sama je sebenarnya.. :) semoga berjaya ye dik :) btw, akak xkahwin lagi la. tu akak kena troll dgn sape ntah.. hihi..

    ReplyDelete
  15. @Mazni Munawar eh,takde la... saya tak mohon asrama pon,hehe :) terima kasih,kak mazni! ^_^

    ReplyDelete
  16. @asha hana hee,thanks so much kak hana! :D betul betul :)

    ReplyDelete
  17. @Affy Afiqah haha,oh ada gelaran eh? hehe :D

    tu la... sekolah agama pun ok kan,hihi :) terima kasih,akak :)

    ReplyDelete
  18. @Nadia Joe tima kasih,nadia :) takpe, jangan sedih... rezeki hg bukan kat sbp kot :) insyaallah nad... aku doakan hg dapat mrsm baling :)

    ReplyDelete
  19. @Nurul Farahizzati ye,betul tu :) thanks,kak zizie :D haha,pasal tu... saya tau akak tak kahwin lagi... saje je komen macam tu,haha... :D

    ReplyDelete
  20. wahhh tahniah dek!! selamat maju jaya untuk alam sekolah menengah pulak. ^^

    ReplyDelete
  21. Tahniah3. Tapi best tau belajar jauh2. Kawan2 akak pun dulu ramai dari Irshad. Ok jugak sek tu. all the best ye!

    ReplyDelete
  22. Boleh jumpa Fatanah kat skolah tahun depan ~

    ReplyDelete
  23. @Teena Tna tu la,best jugak kan.. hehee :D akak duduk mana? hehee :) penang ke? btw,thanks so much akak! :D

    ReplyDelete
  24. @Kathy R'bain eh,takdela hebat mana... biasa2 je... :) hehe,terima kasih sis kathy! <333

    ReplyDelete
  25. wah. tahniah dek.. akak pun masa f4 masuk skolah baru. mana2 skolah pun sama. yg pnting kena pndai sesuaikan diri :)

    ReplyDelete
  26. @Atika Baharudin hehe,terima kasih,akak! :D yup,betul betul... hehe :D

    ReplyDelete
  27. tahniah adik.. semoga terus bersemangat untuk melanjutkan pelajaran di sekolah menengah.. :D

    ReplyDelete
  28. Alhamdulillah.. tahniah. Semoga dipermudahkan segalanya & terus berjaya.. aamiin.. :)

    ReplyDelete
  29. tahniah dik! belajar rajin2 ya sayang... :)

    ReplyDelete
  30. wah.. nak ke alam sekolah menengah lah tahun depan.. belajar elok2 tau.. Ganbatte! :D

    ReplyDelete
  31. Belajar rajin rajin ye adik sayang. Jangan hampakan harapan ibu ayah. :)

    ReplyDelete
  32. Wahhh, dapat SBP.

    masuk la yang mana pun asalkan bahagia haha :)

    ReplyDelete
  33. ngeehehehe~ akak lepas UPSR dulu banyak gilos dapat tawaran lepas tu amek ujian nak masuk sekolah tu semua then pass. tapi tak masuk. xD tahun lepas pun sama. buat penat je

    ReplyDelete
  34. @Khir Khalid alhamdulillah... terima kasih :) amin...

    ReplyDelete
  35. @Liyana yan hehe.. tahun depan dah form 1... thanks,kak yan! :D

    ReplyDelete
  36. @Anis Farhana haha,betul betul... masuk je mana2 asalkan bahagia... hehehe :D

    ReplyDelete
  37. @Izzaty Azma akak kan budak pandai,hehe :D laa,penat je amek ujian,haha XD

    ReplyDelete
  38. weeee. sekolah baru , nervous x? harap2 semua nya ok ya.

    ReplyDelete
  39. @Lieya Von Jay hehe,nervous jugak ni... terima kasih,kak lieya :D

    ReplyDelete
  40. best of luck sayang n jaga diri elok2.. :) semoga terus berjaya ok..<3

    ReplyDelete
  41. Uwaa!! Masuk SMKA Irsyad! Gudluck! Tudung labuh le nnti

    ReplyDelete
  42. Wahh tahniah fatanah .. Sekolah bagus semua .. Semoga terus sukses dalam pelajaran :)

    ReplyDelete
  43. @Putery FarHaNa hehe,nampaknya gitulah... :D fana masuk sekolah mana? :D

    ReplyDelete
  44. be;ajar rajin2 dik..selamat berjaya.. :)..ilmu dunia dicari..ilmu akhirat jangan lupa.. :)

    http://nurabez.blogspot.com/
    singgah dan follow sini.. :)

    ReplyDelete
  45. @abez insyaallah,terima kasih :D ya,betul tu... :)

    hehe,tq singgah dan follow blog saya :)

    ReplyDelete
  46. gudluck adik ! study rajin2 tau.. skolah tun fatimah tu lebuh kurang mcm dato onn jugak :)

    ReplyDelete
  47. @Amanina Mads tq kak nina! :D insyaallah... :) oh... hehe... lebih kurang... :D thanks,akak :)

    ReplyDelete
  48. wah bestnya banyak tawaran heheheheh
    goodluck fatanah!!!!
    Jgn lupa belajar study smart ok gurl!!! x

    ReplyDelete
  49. tahniah dear,, tak kisah la bersekolah kat mane2 pon,, yg penting usaha adik tu tau :)

    ReplyDelete
  50. @Akeyla Azmi eh,takdela banyak sangat,hee :) thank you so much,kak qila! :D

    ReplyDelete
  51. Alhamdulillah, sekolah agama pun bagus juga :) , Apa2 pun niat untuk menuntut ilmu :)

    ReplyDelete
  52. belajar sungguh-sungguh eah :3 caiyyok! caiyyoook hehehe

    ReplyDelete
  53. tahniah Fatanah. Buat yang terbaik ya

    ReplyDelete
  54. Congaratulation ..huhu
    Follow saya yer .. http://tintamerahjambu97.blogspot.com

    ReplyDelete

Leave your comment here :)
No harsh/bad words ;)