Thursday, 5 December 2013

ADRIANNA SYAZ FIRST GIVEAWAY

Assalamualaikum...

Saya join GA kak yana ni... menarik tau GA ni... dan syarat dia simple,hehe ^^ kalau nak join,klik banner di bawah... sama macam kak yana,saya pun suka hujan...best je masa hujan,sejuk je~~ hehe :D


Untitled

Sekian,assalamualaikum...

32 comments :

  1. Shafiq datang dari segmen yang sama :) jemput datang singgah ke blog shafiq dan view entri shafiq nih ADRIANNA SYAZ FIRST GIVE AWAY-SHAFIQ'S ENTRY

    ReplyDelete
  2. @Nur Shafiq tq :) and gud luck! :) nanti saya singgah... terima kasih :)

    ReplyDelete
  3. Adik...tima kasih join ga akk..terharu okkk..hehe..gmbar hujan yg adik suka pun cntik...i like i like ♥♥ ^_^

    ReplyDelete
  4. gudluck ^^ kena letak gambar hujan ke tu?

    ReplyDelete
  5. @Mazni Munawar tq,kak mazni :) a'ah,kena letak gambar hujan/titik hujan yg kita suka,hehe :) simple kan? joinlah,ehehe :D

    ReplyDelete
  6. @Affy Afiqah trimas,akak... and gudluck jugak ye akak... ^_^

    ReplyDelete
  7. sisa titisan hujan yang masih melekat di ranting ... nice .

    ReplyDelete
  8. good luck jugak :D
    pokok tu mcm iras2 pokok sakura lah

    ReplyDelete
  9. @Liyana yan hehe,terima kasih! ^^ eh,betul ke? hehe... :)

    ReplyDelete

Leave your comment here :)
No harsh/bad words ;)