Saturday, 7 December 2013

Hmm...

Assalamualaikum...

cute cute <3
Hmm,lama jugak tak update entry,kan...huhu... takde idea nak tulis apa... nak bw dan komen2 pun malas, huhu... nanti baru nak marathon komen banyak2,hehe :) sekarang ni saya suka tengok tv pulak.. selalunya menghadap blog ni,hehe.... okeylah... takde apa nak cakap dah... any idea? :)

Sekian,assalamualaikum...  Oyasuminasai! ^^


40 comments :

  1. cepat3 komen banyak2 ahahaha :)
    tengok cerita ape je kat tv tu? akk jarang dah tengok tv...dah lama tak tengok tv..

    ReplyDelete
  2. sama lah dik akak pon malas + tak sempat. byk entry yg still pending lagi ni ^_^

    ReplyDelete
  3. @Affy Afiqah haha,okey akak... nanti saya komen bebanyak kat semua entry akak... :D

    #tengok cerita macam2 la,hehe.. tapi kebanyakannya kartun je,ngeh ngeh :p

    ReplyDelete
  4. @Lieya Von Jay haha,saya malas je... masa nak update entry memang banyak,tapi diri ni yang malas,haha :p

    ReplyDelete
  5. Tak pe.. kdgkala malas tu pun best juga.. asyik rajin je boring jugak..:D :D

    ReplyDelete
  6. eh eh samalah kita fatanah.
    Qila rajin bw je. Update taktahu dah. Blank. Kosong hehhehhe

    ReplyDelete
  7. selalu juga takde idea..
    geramnya tengok kucing tu.. gebu je..

    ReplyDelete
  8. Jom tgk ceta korea..top berlakon..hehe :D

    ReplyDelete
  9. samalah, ain pun takda idea dah nak tulis apa hee tu jarang update blog

    ReplyDelete
  10. walaupon hilang idea, tp masih kwn2 support.... :-) btw..itu bkn kucing yg femes dlm internet tu ke..???

    ReplyDelete
  11. cuteeee bingit :*:*

    ijin follow blog biar akrab :)

    ReplyDelete
  12. Samalah sekarang rasa macam malas pulak nak update

    ReplyDelete
  13. @Akeyla Azmi tu la... tengok orang lain semua update entry banyak2,hehe... :)

    ReplyDelete
  14. @NurainSuperr hehe,samalah dgn saya.. nak update tapi takde idea... haha

    ReplyDelete
  15. @MyCherita hehe... :) kucing tu saya ambik je,sebab comel sgt.. tak tau pulak dia femes ye... hehe :)

    ReplyDelete
  16. @Dwi Alfina heee,cute cute :)

    tq ya follow blog saya... :)

    ReplyDelete
  17. eee cutenya kucen ni :) .nak kidnappppp la :)

    ReplyDelete
  18. @Kin Naz cute kan? :) haha,jangan akak... nanti kena saman,haha :p

    ReplyDelete
  19. eh marulah :D haaa kalau bosan tengoklah video pasal maru kat youtube. comell~

    ReplyDelete
  20. @Mazni Munawar hehe.. okay,akak.... comel betul maru ni,ngee~ :D

    ReplyDelete
  21. sama la saya pon malas2 ni huhu. ada ubat rajin tak

    ReplyDelete
  22. @Fazleyatul Aini hee.. kita sama... ubat rajin? saya takdelah,hmm... kena mintak kat doktor lah,hehe... ;)

    ReplyDelete
  23. @Hafiza AizZawa hehe,bulat dan comel kan? :3 maru oh maru... ^^

    ReplyDelete
  24. biasalah dik, cuti sekolah huhu ^^

    ReplyDelete
  25. @Sabrina SA haha,betul tu... cuti sekolah kalau takde rasa malas memang hebatlah orang tu,haha... :D

    ReplyDelete
  26. Haip jangan malas malas. Rajin rajin cepat. :P

    ReplyDelete

Leave your comment here :)
No harsh/bad words ;)