Monday, 16 September 2013

Dapat Hadiah Top Komentator!

Assalamualaikum:91:

Jumaat lepas(6 September),saya dapat hadiah daripada Sis Kathy sebab jadi top komentator blog Diari Resepi....hehe,hari ni baru update pasal ni... saya happy la sebab first time dapat hadiah pos2 ni...hehe dapat bookmark....warna merah,warna kegemaran sis kathy... cantik!!! pandai sis buat...guna apa eh?

Saya dapat satu je...ada blogger yang dapat dua bookmark macam Cik Akak...sebab diorang jadi top komentator kat dua blog Sis Kathy,jadi dapat dua lah... okey,ni bookmark yang saya dapat...




cantik kan? pandai sis kathy design...

Gomawo,Sis Kathy!

Sekian,wassalam...



16 comments :

  1. Tahniah dik! Dapat bookmark cute meletopp lagi tuhhh... ;D

    ReplyDelete
  2. tqvm sis...amacam upsr..boleh buat tak?

    ReplyDelete
  3. tahniah dik..akak pun dpt juga dr kak kathy.. ^_^

    ReplyDelete
  4. kak irdina : hehe,thanks! tu la,comel! hoho :)

    ReplyDelete
  5. mama_ka0ri : hehe,mestilah seronok... first time ni... hehe :)

    ReplyDelete
  6. sis kathy : hihi,saya pon nak ucapkan terima kasih jugak kepada sis ye... UPSR? haha,bolehla... harap dapat 5A... :)

    ReplyDelete
  7. kak yaya : tq kak... akak mestilah dapat,hehe... tahniah akak! :)

    ReplyDelete

Leave your comment here :)
No harsh/bad words ;)