Sunday, 29 September 2013

GA Love You Mr Arrogant

Assalamualaikum

GA ni macam menarik je... hehe :)  GA ni dianjurkan oleh kak munirah... 2 orang akan dipilih untuk mendapat hadiah novel Love You Mr Arrogant... tak ke menarik tu? novel  ni dah pon dijadikan drama menggantikan drama Cinta Jannah... kan? baca sinopsis dia pon dah best! hehe... :D bukan senang nak dapat novel... memang menariklah hadiah dia! :)


Sekian,wassalam :D

15 comments :

  1. Terima kasih sudi join GA . Semoga berjaya . Semak senarai peserta :
    PESERTA GA LOVE YOU MR ARROGANT

    ReplyDelete
  2. kak munirah : sama2! :) saya dah semak,nombor 49...hehe,tq akak! :)

    ReplyDelete
  3. tahniah sayang..nape tak buat fungsi reply to komen untuk kotak komen sis ni?

    ReplyDelete
  4. sis kathy :tu lah,saya pon pelik... sis boleh tolong? susah kalau takde reply to komen tu,huhu

    ReplyDelete
  5. s.k.a : thanks! tapi ga ni dah tamat,saya tak menang pon... takde rezeki... btw,thank you! :)

    ReplyDelete
  6. dah tamat dah pon,akak..hehe,tapi takpe... :D

    ReplyDelete
  7. td tgok x citer ni?? kalau tgok msti snyum2 kan.. XD

    ReplyDelete
  8. tengok... hehe,best la jugak kan? hihi :) ambe suka citer ni ke? hehe

    ReplyDelete
  9. ayu dtg dari giveaway yg sama.. ada masa nanti singgah la ke blog ayu.. ayu ada buat segmen bloglist istimewa..

    http://www.ayuinsyirah.my/2013/09/ga-love-you-mr-arrogant.html

    ReplyDelete

Leave your comment here :)
No harsh/bad words ;)