Sunday, 15 September 2013

The Conjuring

Assalamualaikum...


Semalam saya tengok cerita The Conjuring....korang mesti dah tengok dah kan kat pawagam hari tu,hehe... kakak saya ambik kat kawan dia... jadi,saya satu keluarga pon layanlah cerita tu,cucuk pendrive kat laptop pastu tengok lah,ekeke... seram la jugak... the conjuring ni berdasarkan cerita sebenar,pasal sihir... seram... best la jugak...

Pengarah dia James Wan... lahir kat Kuching,Sarawak... tapi dia dah lama tinggal kat Australia... Cerita Saw pon dia la pengarah... cerita seram jugak...cerita ni pasal keluarga... kalau cerita seram je mesti kena ada budak2 kan? hehe... kawan saya ada jugak cerita pasal satu cerita seram ni,The Crone... cerita seram jepun... banyak sungguh cerita seram sekarang ni... tengok trailer pon dah takut... tengok full movie lagilah,hehe...

James Wan
salah satu scene dia...

Kalau tengok sorang2 mesti takut... tengok ramai2 lah,hehe...

Sekian,wassalam... :)

16 comments :

  1. saya dan kawan2 ada tengok ni kat kelas.. hehe.. seram la jugak , tapi tak la sangat.. tapi bole la jugak.. hehe~~ :P

    ReplyDelete
  2. Tak tengok lagi cerita nie. tak berapa suka cerita seram. hahahaha. tak suka konon padahal takut. >.<

    ReplyDelete
  3. orang sarawak buat ye dik...tak sangka kat anak jati sana boleh buat movie cam tu..hihi...
    cik akak lom tengok lagi lah dik :)

    ReplyDelete
  4. hehe,saya kalau tengok sorang2 mesti takut...

    ReplyDelete
  5. dah tengok dah eh? hehe...best... :)

    ReplyDelete
  6. haah,orang sarawak,hehe... tu la kan? bangga...hehe :) nanti akak tengoklah ye... hihi :D

    ReplyDelete
  7. rmai ckp cita ni best . muni tgin nak tgk tapi penakot skit . tak bani . bhahahahaha :p

    ReplyDelete
  8. x sabar tunggu filem ni dijual
    blh beli cd dia
    klo nak tengok kat wayang x dpt..jauh
    follower ke 368
    kalau free, jemput LIKE post ni:

    LIKE SINI

    TQ :)

    ReplyDelete
  9. hehe,best la jugak! tengoklah....kalau tak berani,tengok la ramai2,kurang la sikit takut tu...hehe :)

    ReplyDelete
  10. nanti kalau dah jual,akak beli lah...pastu tengok.... best ke tak....hehe :) saya pon tak tengok kat wayang,tengok kat laptop je... :) tq follow blog saya! :)

    ReplyDelete
  11. Akak nakkkkkk gile gile tengok cite ni. Tapi dok baca komen dengan entri orang, semua cakap "gile seram!" .. Akak pun jadi takut nak tengok. Sampai sekarang tak tengok-tengok lagi.

    #btw, agak suprise lah jugak sebab orang Sarawak which is orang Malaysia sendiri yang jadi pengarah cerita ni! (feeling excited) xD

    ReplyDelete
  12. tak pernah tgk citer ni lagi sis..

    ReplyDelete
  13. haha,tengok je akak,tengok dengan kawan2 best jugak,hehe :)

    #saya pon macam tu jugak,bangga la kan orang malaysia jadi pengarah,hehe :)

    ReplyDelete
  14. sis try la tengok... seram la jugak...:)

    ReplyDelete

Leave your comment here :)
No harsh/bad words ;)