Tuesday, 24 September 2013

Di Rumah Nadia!

Assalamualaikum

«Birdhouse»

Sory la tak update entry,lama jugak kan? malas sebenarnya,hehe... tapi,sekarang ni okey dah kot... hari tu pegi rumah nadia tak awak camera pon,kakak saya nak guna...dia ada kem...jadi,kem lagi penting kan? hihi tapi kalau bawak camera pon gambar apa yang nak ditangkap... bukan pegi mana2 pon... hehe

Pegi rumah nadia sebenarnya nak tengok The Conjuring dengan edit blog...tapi,the conjuring tak boleh bukak pulak....saya dah cucuk pendrive kat laptop nadia,tapi tak tau la pasal apa jadi macam tu... nak edit blog pulak,blogger dashboard tak boleh bukak,blog boleh je bukak...kalau dashboard tak boleh bukak macam mana nak edit dan buat entry kan?

nasib baik auni ada bawak cd cerita seram... ada 3 cd,ada 3 cerita la... tapi,tengok 1 je,hehe... cerita The Wish... cerita seram jepun... pastu kami main game guitar flash guna fb nadia... best! saya asyik failed je...huhu..juliana dengan nadia la yang pandai main.. ada yang kami main sama2...sorang tekan huruf ni sorang tekan huruf tu... best jugak,hehe...siap boleh pilih lagu lagi... Jumaat hari tu ada bas Pintar datang sekolah...kami masuk dalam bas tu,syok... ada PS2...kami main dengan Abang Khai tu... Abang Khai tu lawak jugak,hehe... kami main gitar dengan dram...lagu dia Eye Of The Tiger... semua lagu rock...rancak je...

Untitled

Pastu kami main badminton kat rumah nadia...mula2,saya jadi pengadil(cewah!)...walaupon saya tak reti jadi pengadil badminton ni... pengadil merapu2 je,hehe..pastu juliana pulak...dia lagilah lawak... kami ada rakam video masa main badminton tu...tapi ada kat phone nadia la... sebelum main badminton tu kami main Super Spontan...lawak jugak... best...

Masa tengok cerita seram tu kami semua duduk atas tilam... pegang bantal,hehe... tutup lampu semua,pastu tengoklah...best jugak! The Conjuring tu kami cari dalam internet,dapat tapi subtitle bahasa cina...mana nak faham... tapi tengok je la...saya dah tengok dah,jadi saya bagitau la kawan2 saya susunan cerita tu...diorang faham la... tapi tak habis tengok sebab internet ada problem... hmm,takpelah...mungkin lain kali... diorang suka tengok cerita seram terutamanya juliana...dia memang,kalau cerita seram/hantu dia nombor wahid! hehe,okey itu sahaja!

Sekian,wassalam




10 comments :

  1. byknye aktiviti..best luangkan ms ngn kwn2 kan...

    ReplyDelete
  2. hehe... :) haah,best dpt luangkan masa dgn kawan2... sekali sekala... :)

    ReplyDelete
  3. waaaa banyak betul aktiviti dye . . seronokla bleh lepak sesama dengan kawan2 . .

    ReplyDelete
  4. Banyak aktiviti hehe best kalau bersama kawan :)

    ReplyDelete
  5. kak murni : haha,bolehla... seronok jugak...dah lama tak lepak dengan diorang,hehe :)

    ReplyDelete
  6. kak nadya : hehe... tulah,best kan kalau bersama kawan? :)

    ReplyDelete
  7. sis kathy : hehe,bolehla... saya suka jugak tengok citer seram... :)

    ReplyDelete
  8. Akak dah khatam jugak citer The Conjuring tu.. Akak tgok kat internet je dik. Akak pon tak paham subtitle cina tu. Cara akak, akak pause kat mane2 tmpat yg akak tk paham dia ckap ape, pastu bukak google translate. Heheheh...

    ReplyDelete
  9. hehe,best tak? nasib baik yang kawan kakak saya punya tu ada subtitle malay...faham la,hihi :)

    ReplyDelete

Leave your comment here :)
No harsh/bad words ;)