Tuesday, 17 September 2013

Winter!

Assalamualaikum

Hehe,saya suka pulak dengan 4 musim ni... indah+cantik sangat!...Photobucket putih je.... musim sejuk...






8 comments :

  1. sis kathy : tu la,cantik.... winter sonata...hehe :)

    ReplyDelete
  2. oh mcmane lah rs salji yang ori..:)mst best sejuk...

    ReplyDelete
  3. Dulu-dulu akak teringin gile nak main salji. Pastu main baling-baling salji. Nak pergi I-City Shah Alam boleh je kalau nk main salji. Tapi kalau pergi real pun lagi best betul tak? Hehehehe...

    #btw, iklim negara kita pun dah bagus :D

    ReplyDelete
  4. tu la...saya memang teringin sangat2 nak pegang salji tu... nak rasa sendiri...mesti seronok kan? ^^

    ReplyDelete
  5. kak irdina : hehe,saya pon macam tu jugak... nak main2 salji putih tu,hehe :) saya pernah pergi I-City,tapi tak masuk pon,keh3 :) haah,kalau yang real lagilah best! :)

    #ya,betul tu... khatulistiwa.... :D

    ReplyDelete
  6. nengok pic atas tu pun dah rasa kesejukan.. haha.. tak tahan ngan sejuk2 ni.. huhu..

    ReplyDelete
  7. kak nurul : hehe,tu la... tapi saya suka... antara 4 musim ni saya palins suka winter dengan autumn... :) oh,akak tak tahan sejuk...huhu

    ReplyDelete

Leave your comment here :)
No harsh/bad words ;)