Sunday, 15 September 2013

Segmen 1st Mama

Assalamualaikum...

Saya join segmen mama ye,hehe :) jom join ramai2,ada masa lagi ni... syarat dia mudah je... tapi saya takde fb,takpe ke mama? harap2 boleh la... nak join? klik gambar bawah ni ok? ramai dah join...

15 comments :

  1. Terima kasih dear join segmen mama...

    salam perkenalan dari mama...

    ReplyDelete
  2. selamat bersegmen.dari segmen yg sama
    http://sekuntumbungazara.blogspot.com/2013/09/segmen-1st-mama_8088.html
    follow sini #381
    jemput follow blog zara nanti ye.time kcih..salam ukwah..=D

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum, singgah dari segmen yang sama dan follow di sini. Jemput ke blog saya pula ya.

    http://mieadham86.blogspot.com/2013/09/segmen-1st-mama.html

    ReplyDelete
  4. datang dari segmen yang sama dan follow jugak,nak mintak klik LIKE : LIKE LIKE LIKE ;)

    ReplyDelete
  5. Singgah bw dari segmen mama.. Gud Luck yer..
    Done follow kat sini dh sblm nie..
    Jemputlah singgah dan follow i jugak.. =D
    http://farahwahyda.blogspot.com/2013/09/segmen-1st-mama.html

    ReplyDelete
  6. salam kenal :) deno datang dari segmen 1st mama! deno done FolloW sini #390.. ^_^ jemput ke blog deno pula --->>> DayangDeno

    ReplyDelete
  7. salam..ayu dtg dari segmen yg sama..ada masa nanti singgah la ke blog ayu..ayu ada buat segmen bloglist..ada masa boleh la join nanti.tq

    http://www.ayuinsyirah.my/2013/09/segmen-1st-mama.html

    ReplyDelete

Leave your comment here :)
No harsh/bad words ;)