Thursday, 22 August 2013

Dah Siap Print Untuk Athirah!

Assalamualaikum:sun:

Kawan saya,Athirah ada buat novel... macam2 dia pandai buat...doodle pandai buat,novel pandai buat,melukis pon cantik... seni betul kawan saya ni,hehehe... dia ada mintak tolong saya printkan cover novel dia tu... cantik dia buat! macam mana nak buat cover tu athirah? tapi saya print ni warna di agak pudar sedikit la.... tak terang macam yang sebenar tu...tapi masih ada warna lagilah,hehe.... takpe kan athirah? esok kami bagi kat hampa naa,hehehe tengok lah gambar2 cover yang saya printkan tu... bolehla kan? hohoho

ni cover depan novel tu,comel kan? korea,hehehe

ni pulak cover belakang yang ada sinopsis... cantik dia buat...




Okey,gud bye my readers!blogger-emoticon.blogspot.com

14 comments :

  1. Dia buat novel !?? Kagumnye akakk .. Akak teringin jugak nak buat novel . Pastu jual . Dapat jugak side income . Kehkehkehh....

    ReplyDelete
  2. Athirah punye cover lah! xD WOW, keluar kat sini >,<

    ReplyDelete
  3. haahhaha,Husna unnie dh nampak dh.. xD Jgn marah :P
    Fatanah,takpelah kalau pudaar pon,asalkan de cover

    ReplyDelete
  4. kak irdina : haah,dia buat novel... orang seni... hehe saya pon tak penah buat novel.... betul tu,kalau buat novel pastu jual...boleh dapat side income kan? hehe,tapi athirah tak jual... dia bagi baca free.... memang ramai la orang nak baca,hehe :D

    ReplyDelete
  5. kak husna : hehe... athirah mintak tolong saya printkan... :D

    ReplyDelete
  6. athirah : hehe,nasib baik hampa tak marah.. warna dia jadi pudar... huhu

    ReplyDelete
  7. farhana : tu la... pandai athirah buat kan? :)

    ReplyDelete
  8. sis kathy : kawan saya ni memang kreatif,hehe... dia reti buat macam2... dia jenis yang tak putus asa...

    ReplyDelete
  9. Adik, akak nak tanya pasal cover novel ni . Berapa width dengan height dia ye ? Akak teringin nk buat jugak . Errr tapi cover je la . Novelnye takde lagi . kehkehkehh :p

    #jawab ek ek ekkk :D

    ReplyDelete
  10. kak irdina : nanti saya tanya athirah eh? hehe... takpela,kak :)

    ReplyDelete

Leave your comment here :)
No harsh/bad words ;)