Saturday, 17 August 2013

Gambo Raya! hehehe :D

Assalamualaikum

Dah 2 hri tak post,tak tau nak post apa... hehe  hari ni baru rajin sikit nak upload gambo raya tahun ni... tak banyak dan tak menarik ponn.... raya tahun ni saya tak pegi mana2 sangat... duduk kat rumah je tunggu budak2 datang beraya,hehehe... cerita raya korang mesti best kan?kan?kan? hohoho....  esok last cuti.... rasa macam kejap je kan? dah nak habis tahun dah...hmmm:face57: korang dapat banyak tak duit raya?(soalan merapu,jadi sila abaikan) raya dah habis baru nak buat entry saya ni,hehe... 









telah diedit,hehehe 




wahaha....



gambo kasut pon nak bubuh...apalah! hehe


Sekian,wassalam...(tak tau nak tulis ape dah,ketandusan idea!) 

18 comments :

  1. Comellah semua! Ade gambar Fatanah ngan kakak fatanah.~! comel3

    ReplyDelete
  2. farhana : farhana pon mesti comel! :D

    ReplyDelete
  3. Cantik and cumel :) Selamat Hari Raya ^^

    ReplyDelete
  4. bestnya :D selamat hari raya :)

    ReplyDelete
  5. cee...baju raya fatanah lagi lawa. trend terbaru lagi tuhh.. peplum.ahaaa

    ReplyDelete
  6. kak iqa : biasa2 je kak,hehe... :) terima kasih! :D

    ReplyDelete
  7. sis kathy : hehehe,seronok jugak sis! :D

    ReplyDelete
  8. Cantiknye baju raya fatanah !!!!!!!!! Nak nak ! (ok akak gedik) xD

    Kasut pun cantikk sangat . Akak pakai baju kurung biase je . Dengan abaya :D

    ReplyDelete
  9. kak irdina :biasa2 je lah,baju raya akak pon cantik jugak! :) hehe terima kasih! :D tapi gambar raya akak comel tau... :D

    ReplyDelete
  10. Baju raya akak baju kurung cotton biase je . Kalau beli cantik-cantik sangat nanti takut tak pakai pulak . Sebab tu ambik langkah selamat , beli b.kurung je . Haha :3

    #hehehehehehehehehe ..... kita semua comel ! :D :D

    ReplyDelete
  11. kak irdina : hehe,okey lah tu.... cantik apa! :) tu la,kadang2 kalau beli cantik2 tak pakai...rugi je!

    #hahaha :D

    ReplyDelete

Leave your comment here :)
No harsh/bad words ;)