Sunday, 18 August 2013

My Sweetie Pou!

Assalamualaikum

Seperti yang anda maklum,saya ni suka sangat dengan satu game yang bernama 'Pou'. hahaha  kawan sekelas saya ramai ada game ni dalam phone diorang..saya ada jugak,tapi saya guna kakak saya punya phone,heheheemoticon56 tapi level saya sikit je,huhu... sekarang ni baru level 23... mula2 nickname saya, saya buat 'lala_lili_lulu'...hahaha,panjang kan? jadi saya tukar kepada fatanahk... pastu tukar lagi(berapa banyak kali tukar ni?) okey2 ni last saya tukar,paling pendek 'ftnh'... nama saya la tu,saya cuma buang semua huruf 'A' kat nama saya,jadilah ftnh...hehehe,begitulah kisahnya... :73: kakak saya sekarang ni dah level 52 dah...huh,geram betol(walaupun game je,hehe) banyak lagi yang saya kena kejar dia...hehehe

Dalam game 'Pou' ni ada game.... aik?macam mana tu?hohoho... macam ni,kita kena main game tu untuk kumpul coin nak beli makanan dia ke baju dia ke atau apa barang2 lagilah... kalau kita tak main tak dapat la duit... saya paling suka game cliff jump dengan sky jump...best,hehe... ada game yang dapat banyak coin dan ada jugak yang tak dapat banyak coin...tapi selalunya game yang tak dapat banyak cointu la yang orang suka contohnya macam game cliff jump ni la... hehe game yang dapat banyak coin tu lambat sangat tu la sebab saya tak suka sangat main game yang tak dapat banyak coin,hehe... tapi kalau coin sikit gila memang kena main jugak la game2 tu,hohoho saya suka 'Pou' ni sebab dia comel sangat! hehe :h:















Sekian,wassalam


16 comments :

  1. kemain gebu lagi paunye ye... mama punya pau kan dah obesiti... hihi

    ReplyDelete
  2. Akak ade jugak tengok orang dok main . Tapi akak tak pernah main pun sebab takde phone (phone rosak di-ibarat-kan takde) Hehehehe...

    #game ni untuk android je kan dik ?

    ReplyDelete
  3. pou akak dah uninstall dah sbb ada virus..dah mls nak main balik..sob sob..
    penat bela dia..hehe

    ReplyDelete
  4. ain baru level 28. haha pou tu selalu diabaikan, kesian dia . walaupun game je. kehkeh

    ReplyDelete
  5. banyaknye duit TAT mesti rajin main game ni.. =D respect!

    ReplyDelete
  6. akk suka main game jugak kekadang. game boleh release tension

    ReplyDelete
  7. mama : hahaha,pou ni lagi gemuk lagi dia comel kan? hehe :)

    ReplyDelete
  8. kak irdina : game ni famous jugak kan? hahaha :) macam mana telefon akak boleh rosak? hohoho...

    #haah,untuk android je...hehe :D

    ReplyDelete
  9. kak yaya : nasib baik saya takde virus,hehe... :) tu la,penat betul nak jaga dia... hehe.... :)

    ReplyDelete
  10. sis kathy : hehe,best la jugak... saya memang suka main pou ni,hehehe :D

    ReplyDelete
  11. kak ain : banyak lagi tu drpd saya,hehehe... :) saya pon sekarang ni dah jarang2 dah main pou ni,hehe... sibuk... kesian dia kan? hohoho :D

    ReplyDelete
  12. fafa : takdelah banyak sangat.... kawan saya lagi banyak 50 000 lebih,hahaha...

    ReplyDelete
  13. kak iqa : hahaha,betul tu... tapi kalau selalu sangat tak boleh jugak kan? hehe :)

    ReplyDelete
  14. Nad da main smpai level 55 tapi tukar phone. lupe nak save. byebye pou sobs

    ReplyDelete
  15. mesti sedih kan? susah kot nak bagi naik level kan? hehe :)

    ReplyDelete

Leave your comment here :)
No harsh/bad words ;)