Monday, 19 August 2013

Segmen: Follow & Bloghopping Bubblynotes.Com #2

Kembali menemui uols setelah sekian lama... Segmen: Follow & Bloghopping Bubblynotes.Com #2... ^_^...

Seperti maklum, segmen ini dibuat bagi memudahkan saya a.k.a. Cik Puan Bubbly serta rakan2 lain untuk follow dan bloghopping semua blog peserta segmen ini. Dalam masa yang sama, nak bagi ruang buat kita semua untuk berkenalan antara satu sama lain dengan lebih mesra giteww... he he he... 

Segmen: Follow & Bloghopping Bubblynotes.Com bermula dari hari ini, 15/8/2013, jam 1.00 petang SEHINGGA 22/8/2013, jam 1.00 petang... Aci tak? *_^ ... Hopefully segmen ni dapat sambutan dari uols macam segmen2 yang lepas dan semua blogger dijemput join... Pada yang rajin datang, rajin komen, silent reader, stalkers, he he he...stalkers pun boleh, x ada masalah...masa serta peluang untuk anda menonjolkan diri...ekekekeke...

Hanya 4 Langkah Mudah Diperlukan:
1. Follow blog Bubblynotes.Com
2. Buat entri bertajuk Segmen: Follow & Bloghopping Bubblynotes.Com #2
3. Copy coding yang telah disediakan ke dalam ruangan HTML dan Publish entry. Untuk copy coding di bawah ini, sila HIGHLIGHT semua coding dan tekan CTRL + C secara serentak.

Kemudian, pastekan ker ruangan HTML uols seperti di bawah ni...


4. Tinggalkan URL entry uols ke dalam ruangan komen entri ini. 

Pemilihan Pemenang:
1.   10 blog akan dipilih melalui Pakcik Random. (random.org)
2.   Pemenang akan diumumkan pada 25/8/2013.
2. URL Blog pemenang akan diletakkan di sidebar bubblynotes untuk tempoh sebulan bermula dari 25/8/2013 sehingga 25/9/2013.

So, kalau2 sudi tu, silalah support dan juga join... *_^... Selamat Bersegmen & Ber-Bloghopping!

28 comments :

  1. thanks sebab sudi support dan join...nanti jangan lupa semak senarai peserta di sini yer... jangan lupa juga jika berkesempatan follow dan bloghopping ke blog peserta lain... *_^

    http://www.bubblynotes.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html

    ReplyDelete
  2. Assalam, kenit datang menyinggah dari segmen yg sama :) Selamat bersegmen ;).

    http://rusukiri.blogspot.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html

    ReplyDelete
  3. Salam, selamat hari raya :)

    Singgah dari segmen yang sama, jemput follow and singgah blog saya ye :)

    http://linazainal.blogspot.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html

    ReplyDelete
  4. Hai. selamat petang. singgah dari segmen yang sama. :D

    http://budakpeliksstory.blogspot.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html

    ReplyDelete
  5. dari segmen yang sama..selamat berkenalan..

    ReplyDelete
  6. sama-sama! :) okey,nanti saya semak.... insyaallah saya akan bloghopping kat blog peserta lain,hihi :)

    ReplyDelete
  7. tq singgah! nanti saya singgah balik! hehehe :)

    ReplyDelete
  8. terima kasih sudi singgah blog saya! nanti saya singgah balik... :)

    ReplyDelete
  9. sis kathy : thanks,sis! sis tak nak join ke? hehe :)

    ReplyDelete
  10. selamat berkenalan! tq sudi singgah! :)

    ReplyDelete
  11. follow dan bloghopping sini dari segmen yg sama..
    #352
    http://pening-pala.blogspot.com/2013/08/follow-bloghopping-bubblynotescom-2.html

    ReplyDelete
  12. yeay TB join segmen ni..salam kenal..moh jempot ke rumah yg xseberapa ni.syukran ;)

    http://ceritasitelingabulat.blogspot.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html

    ReplyDelete
  13. gud luck!
    nak join jgk tp sy belum publish entri lg sbb ad error html ..
    kalau publish bersepah jdi nye blog. blum fix.
    tgkla mlm ni publish .

    salam kenal :)

    http://melangkaugarisan.blogspot.com/

    ReplyDelete
  14. thanks follow blog saya! insyaallah saya akan singgah balik,hehe :) good luck!

    ReplyDelete
  15. tq sudi singgah! nanti saya singgah balik! good luck... :)

    ReplyDelete
  16. time kasih! join la! macam mana boleh error tu? selamat berkenalan jugak! nanti saya singgah blog ye! hehe :)

    ReplyDelete
  17. Assalamualaikum dan Salam Sejahtera,

    Hari ni ERAZ datang singgah daripada Segmen: Follow & Bloghopping Bubblynotes.Com #2..

    Link : http://www.erazfadli.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html

    ReplyDelete
  18. datang dari segmen yang sama :)

    http://ramaramapendek.blogspot.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html

    ReplyDelete
  19. dr segmen sm.. dah folo sini.. sudi2 folo fiza yer..
    http://ourmemoria.blogspot.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html

    ReplyDelete
  20. tq sudi singgah blog saya! insyaallah saya akan singgah balik... :D

    ReplyDelete
  21. Singgah dari segmen yang sama, done follow sini..jemput follow and singgah blog i jugak yer.. =D
    http://farahwahyda.blogspot.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html

    ReplyDelete
  22. tq sudi singgah blog saya! tq follow saya.... insyaallah saya singgah kembali... good luck! :D

    ReplyDelete

Leave your comment here :)
No harsh/bad words ;)